Ga naar inhoud


[all]Satellietland is gestopt???


koekjedebij

Aanbevolen berichten

bron: www.satellietland.nl

 

 

Na 6 jaar distributie van Dream Multimedia producten, heeft Media Labs B.V. besloten de verkoop van deze producten stop te zetten en ons volledig te gaan richten op onze andere bedrijfsactiviteiten.

 

Gedurende 6 jaar distributie hebben wij de klant altijd op de eerste plaats gezet, door steeds ruime voorraad te houden, goede aftersales, stabiele prijzen en deskundig advies te bieden.

Helaas blijkt dit de laatste jaren steeds moeilijker. Fabrikant Dream Multimedia verhoogt voordurend de (inkoop)prijzen, tegen gelijkblijvende kwaliteit, steeds moeizamere leverbaarheid en kwalitatief ontoereikende ondersteuning.

 

Nieuwe producten zijn, vrijwel standaard, de eerste maanden nauwelijks leverbaar. Vaak zijn er met deze nieuwe producten ook nog problemen m.b.t. werking. Dream Multimedia informeert distributeurs minimaal of niet over verkoop gerelateerde zaken maar ook niet over technische zaken, zoals de diverse problemen met hun producten en biedt pas na herhaaldelijke navraag een oplossing voor diverse gesignaleerde problemen. Een oplossing die vaak grotendeels voor tijd en kosten van de distributeur, groothandel en winkelier komt. De consument verliest daardoor het vertrouwen in de winkelier en deze verliest aansluitend het vertrouwen in fabrikant, distributeurs en groothandelaren. Een wat ons betreft onacceptabele situatie.

 

Uiteraard hebben wij fabrikant Dream Multimedia herhaaldelijk op signalen uit de markt en onze eigen bezwaren gewezen, maar steeds werd hier weinig of niets mee gedaan. Als er al iets mee gedaan werd, waren de maatregelen veelal maar van korte duur.

 

Ook lijdt de goede naam van fabrikant als ook distributeurs onder de steeds hardnekkiger wordende verkoop van illegale kopieën van Dream Multimedia producten. Deze verkoop van dergelijke kopieën wordt naar onze mening onvoldoende door fabrikant zelf bestreden.

 

Wij kunnen het service niveau naar onze klanten niet langer garanderen, waardoor er een voor ons onacceptabele situatie is ontstaan. Geen marketingvergoedingen, hoge inkoop prijzen, inkoop tegen uiterst merkwaardige condities en zeer moeizame aftersales, maar wel steeds hogere adviesprijzen en onwerkbaar lage marges voor zowel distributeurs, groothandel als ook winkeliers hebben ons doen besluiten met pijn in ons hart na 6 jaar de distributie van Dream Multimedia producten stop te zetten.

 

Wij hebben fabrikant Dream Multimedia begin Oktober 2008 al aangeven de distributie te willen staken. 20 Januari 2009 hebben wij Dream Multimedia nogmaals schriftelijk aangeboden de distributie, fabrieksgarantie afhandeling en aftersales met gesloten knip aan een betrouwbare en capabele Nederlandse partner over te dragen zodat de winkelier, maar in het bijzonder ook de consument hier geen enkele hinder van ondervind. Om voor ons volstrekt onduidelijke redenen heeft Dream Multimedia niet gereageerd op ons voorstel en door middel van een feitelijk onjuist persbericht de zaak onnodig gefrustreerd. Dit alles ten koste van de consument die wederom van ondoordachte beslissingen van deze fabrikant de dupe dreigt te worden.

 

Fabrikant Dream Multimedia beschikt echter sinds kort over een groot nieuw service center, waar reparaties binnen en buiten de garantieperiode in het vervolg door de fabrikant zelf zullen worden uitgevoerd.

 

Hiervoor kunt u gebruik maken van het support ticket systeem van Fabrikant Dream Multimedia zelf (Engels- of Duitstalig) op: http://tickets.dream-multimedia-tv.de/otrs/customer.pl

 

Wij danken u voor het vertrouwen in Media Labs B.V. en wensen u onverminderd veel plezier met uw Dream Multimedia product.

 

Directie

Media Labs B.V.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...