Ga naar inhoud


Weer een nieuwe patch voor de 1000


Gast

Aanbevolen berichten


Ik heb net uitgeprobeerd met deze patch is nu ook mogelijk om naar nagra zenders te kijken getest op turksat srardigitaal werk perfect alleen RTL 1 ging niet de rest wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie eigenlijk geen verschil. Ik heb geen idee welke zenders (op Astra en Hotbird) nagra coderen dus hier kan ik niets over zeggen.

De EPG is nog net zo slecht, ik zie nog steeds maar maximaal 2 programma's. Info werkt wel bij mij, eerst guide en dan info.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas bij mij blijft het zwart, zowel met Boris als Satkoos. <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Ook doet bij mij MOV (streams?) het niet. Ik heb er erg veel kanalen in zitten misschien heeft dat er mee te maken ik moet maar eens gaan opruimen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren de nieuwste patch erop gezet. De receiver werd teruggezet naar fabriekswaarden. Dit betekent in ieder geval de DISeqC terug zetten naar Astra = 2 en Hotbird = 1 (voor een ieder die een monoblock gebruikt)

 

ANDERS HEB JE INDERDAAD GEEN BEELD MEER !!

 

Deze nieuwe patch heeft nog steeds een probleem met EPG en teletekst. Wat er t.o.v. de vorige verbeterd is ben ik nog niet achter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De nieuwe patch heeft problemen met snel zappen gaat dan van zelf uitschakelen

De volumebalk wordt er in het midden weer gegeven . En de epg werkt slecht het is niet een verbetering, maar een stap in de verkeerde richting.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, heb de nieuwe nagra patch geinstalleerd en bij mij werkt die prima,kon de volgende tp's ermee bekijken:Hotbird-Polsat Cyfrowy, Hispasat-Tv Gabo en Via Digital, Turksat-Star Digital allemaal NagraVision gecodeerd, alleen jammer dat de Tv/Sat button niet meer werkt, had daarvoor een schakeling ingebouwd die mijn kaart een reset gaf

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...