Ome Merde Geplaatst: 20 mei 2009 Geplaatst: 20 mei 2009 sterkte voor de komende tijd merDe deze ruimte is te huur
Rekordc Geplaatst: 20 mei 2009 Geplaatst: 20 mei 2009 Sterkte in deze moeilijke tijden. Rekordc Easyvdr based VDR 1.7.29 server met als clients S100 & Kreatel vip 1710 / 1960 en hopelijk snel een Raspberry Pi
Johan45 Geplaatst: 20 mei 2009 Geplaatst: 20 mei 2009 Gecondoleerd, ik wens je veel sterkte de komende tijd. Vult u rustig aan !!!
REPLAY Geplaatst: 20 mei 2009 Geplaatst: 20 mei 2009 Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode. REPLAY
Gast S40 1998 Geplaatst: 21 mei 2009 Geplaatst: 21 mei 2009 Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor het medeleven. Het is heel moeilijk om dit topic weer op te pakken. Het begon voor menigeen waarschijnlijk als een grap maar het is realiteit. Ik zit nu als satelliet hobbyist hier alleen met mijn trouwe viervoeter. Het eten voor hem is voor mij wel bekend. Om de topic weer op te pakken vraag ik om het volgende: In de diepvries vond ik een kilo gehakt,Half om half. Hoe moet ik dat nu gereed maken om te braden. Alleen een paar ballen van te maken lijkt me niet zo moeilijk maar wat moet ik er aan toevoegen. Iedereen wil ik alvast bedanken voor de inzet. Groeten S40 1998
nvl Geplaatst: 21 mei 2009 Geplaatst: 21 mei 2009 Sterkte toegewenst komende tijd. gr. nvl DM7000 Pli Jade2, DM7025 Openpli, DM7025+ Openpli 25-5, DM800 Gemini 5, Vu+ Duo Openpli. Visiosat G4: 13, 19.2, 23.5, 28.2 - 3 Twin en 1 Quad lnb. Selfsat + Rotor
uniden Geplaatst: 21 mei 2009 Geplaatst: 21 mei 2009 sterkte de komende tijd. maar nu ut gehakt waar je om vroeg wat ik doe is een uitje snipperen zakkie kruiden(verstegen gehaktkruiden)er door mengen eventueel een eitje en paneermeel zaakie door elkaar mengen en er ballen van draaien (je kunt er ook 4kante blokken van maken dan heb je gehakt brokken dm8000 powerd by rudream line X 3.2 white HBB-tv
madhunter Geplaatst: 21 mei 2009 Geplaatst: 21 mei 2009 S40 1998, Even een aanvulling op het bericht van Uniden. Neem een sneedje brood, haal de korsten eraf, iets vochtig maken en door de gehakt kruimelen. Dan vallen de ballen tijdens het bakken niet zo gauw uit elkaar. Succes en de vriendelijke groeten, Johan
Tonskidutch Geplaatst: 23 mei 2009 Geplaatst: 23 mei 2009 S40, gecondoleerd en extra veel sterkte voor de toekomst met vriendelijke groet Tonskidutch Goodby Drama Queen Hifi Sean, Doc Mcalmont
Gast S60 2005 Geplaatst: 29 augustus 2009 Geplaatst: 29 augustus 2009 Inmiddels ben ik bijna 4 maanden verder maar het gemis blijft. Iedereen nog bedankt voor het meedeleven. Nu even verder met de poosting zoals ik die heb begonnen. Het koken en bakken gaat me momenteel redelijk af. Wel heb ik een vraag over biefstuk daar mijn vrouw eerder die altijd lekker gereed maakte. Wat moet ik als kruiden gebruiken, veel of weinig. Moet ik bakken in croma of kan dit ook in vloeibaar. Moet ik ergens opletten. Voor ik het vergeet is mijn schermnaam is gewijzigd van S40 1998 naar S60 2005 Groeten en bedankt voor alle steun.
leo1949 Geplaatst: 29 augustus 2009 Geplaatst: 29 augustus 2009 Het bakken in vloeibaar kan zondermeer. Het kruiden van biefstuk is simpel want dat is gewoon met zout en peper. Peper is er in verschillende soorten en mijn voorkeur gaat uit naar 4 seizoenen peper maar dan wel vers gemalen en grof gemalen is het lekkerst ook bak ik meestal een paar champignons of uitjes mee. Het bakken is belangrijk want daar valt of staat alles mee. De peper kan meteen maar het zout doe je als allerlaatste er op tijdens het bakken want zout onttrekt vocht. De boter/vloeibaar maak je goed heet zodat het net niet verbrand en dan de biefstuk er in en beide kanten dicht schroeien. De biefstuk mag daarbij niet stil liggen in de pan hij moet in beweging blijven en dat doe je dus door te schuiven met de vork maar beslist niet in het vlees prikken want dan word het taai. De gemiddelde baktijd na het dicht schroeien is: De eerste kant 1 minuut dan omkeren en 2 minuten laten bakken. Dan weer omkeren en weer 1 minuut laten bakken zodat beide kanten in totaal 2 minuten gebakken zijn. Belangrijk is dat je niet gaat denken dan bak ik hem wel aan elke kant 2 minuten want dan is je biefstuk niet gelijkmatig verhit en is er een kant al weer koud geworden Is de biefstuk wat dikker dan normaal dan de baktijd iets langer. Het aller belangrijkste is dat je het vlees niet uit de koelkast haalt en meteen gaat bakken. Het vlees moet eerst acclimatiseren zodat het in 1 keer kan dicht schroeien. Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.
druid Geplaatst: 30 augustus 2009 Geplaatst: 30 augustus 2009 als je hem mals wil houden maar niet al te rood, kan je hem ook na het dichtschroeien, in alu folie wikkelen en nog een paar minuten grillen. smaakt erg lekker en droogt niet uit. xtrend 6500 320G intern / dreambox 800se, 500G intern / dreambox 500hd / azbox elite hd / Skymaster 80cm quad lnb titanium, 19,2 oost / Triax 110 , quad inverto Inverto Black Ultra lnb, 23,5 oost, inverto Inverto Black Ultra lnb, 28,2 oost / No Name 125cm single lnb black ultra draaibaar
columbo Geplaatst: 30 augustus 2009 Geplaatst: 30 augustus 2009 ik bak altijd in olijf olie vd,Ald.. gaat prima geen gespat,want bevat geen water,prima smaak en goed koper dan boter en gezonder.
Aanbevolen berichten