Ga naar inhoud


Bakken en braden


Gast Kimble

Aanbevolen berichten

Een marinade laat je [lang] intrekken.

Kruiden vlak voor het bakken.

Zout doe je als aller laatste en dan meteen bakken want zout onttrekt vocht aan het vlees.

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Vergeet niet de kip in te snijden op de dikke pootdelen.

Anders is de rest erg droog en de dikke delen nog ongaar.

Wat rozemarijn onder de huid wordt ook wel lekker gevonden.

Kip aanbraden in de koekepan, verder in de oven braden.

Evt. schoteltje water onder in de oven.

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Marinade's zijn niet zo moeilijk te maken. Gewoon wat experimenteren met olijfolie, sojasaus en wat kruiden en gember.

 

Er zijn heerlijke droge kruidenmixen zoals cajun die je op kip kan strooien, kan net zo makkelijk op speklapjes.

 

En voor de luie mannen onder ons kan je ook kant en klare marinade kopen. Kijk in de oosterse of surinaamse hoek van je supermarkt.

 

Marineren doe je minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast maar lekkerder is 24 uur.

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...