Ga naar inhoud


Hyundai hss 1000 ir


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo , ik ben me aan het inlezen om info te vinden over digitale satellieten. Na de zomer gooi ik de kabel eraf en wil dan tv via de satelliet.

Nu lijkt me die hyundai 1000 ir wel wat. Ik vraag me af als ik een orginele canal+ kaart koop deze dan gewoon werkt zonder dat ik met keys enzo aan de gang moet. (dus mocht het klooien met kaartjes eerst niet zo lukken dat ik dan die nederlandse zenders kan blijven zien)

Ik zag op een site van een satellieten aanbieder orginele canal+ kaartjes te koop.(irdeto)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, wees niet bang. Ik ben ook betrekkelijk nieuw op de sat-markt maar ik heb er alle vertrouwen in dat je nog lang kunt blijven kijken.

Antw. op je vraag: Ja. Je kunt namelijk je hyundai, mocht je het om de een of andere reden willen, kan er zelf geen bedenken, weer terug patchen naar de originele firmware.

Tip: koop geen originele canalpuls kaart tweedehands ofzo. De codes erop veranderen om de zoveel tijd. Beter is het om gewoon een abo te nemen. Nog beter is het om je eigen krtn te schrijven. Lees verder op deze site en open je ogen in de wereld die clark-belt heet (=de satelliet ring rond de aarde waar de diverse sat's gelegen zijn).

Veel plezier!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vraag?: waarom zou je een originele kaart kopen.

Als je een goede programmer en kaart (en files) hebt kan er in principe niet veel fout gaan.

Ik heb nu sinds een week de hyundai met funcard en heb hiervoor 2 jaar ziten klo...n met een pioneer en goldcard. Ik kan allen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik kan me bij jou gedachten wel iets voorstellen maar ik zou geen originele langs een funkaart aanschaffen,maar ja.

groeten en succes van Bart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben voor mijn werk vaak enkele dagen tot een week van huis.

Als die funcard er dan mee ophoud en ik ben er niet krijg ik ruzie met mijn vriendin want die kan dan haar goeie tijden niet zien.

Als ik dan een orginele kaart heb die normaal in de receiver zit kan ze altijd kijken toch ??

 

in ieder geval bedankt voor jullie reacties <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Binnenkort gaat Canal+ de codering veranderen naare SECA-2, en het lijkt erop dat niet gegarandeerd wordt dat dit ook mogelijk is met CI ontvangers. Maar waarschijnlijk komen er wel oplossingen uit het hobby circuit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...