Ga naar inhoud


met zenderlijst de helft minder pret


Gast

Aanbevolen berichten

Als je het beter weet maak dan je eigen lijst en post die dan op internet. <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" />

 

Kan ik er ook gebruik van maken want m,ij lukt het niet. <img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


De nieuwe HSS1000 werkte met de fabrieksinstellingen geweldig. Nu heb ik de 'latest Hyundai zenderlijst' van SatCity gedownload en... <img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" /> Vrije zenders vaak geen beeld meer, allerlei TP's plotseling 'BAD OR NO SIGNAL' en noem maar op.

Wat doe ik (of doen zij) verkeerd, en sterker nog: wat moet ik eigenlijk voor waarde hechten <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" /> aan deze lijsten?

De balans: pret=nul

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt ook op mijn probleem.

Zie posting HSS1000 ir beeld geen beeld wel weer beeld. Kan ook aan andere zenderlijst liggen.

Probleem echter, heb zenderlijst van HSS 1000 ir van vriend geupload en vervolgen bij mij gedownload en had nog steeds zelfde problemen als jij omschrijft. Vanmorgen had ik echter bijna geen problemen meer. Ben jij al een stap verder?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een zenderlijst gepost bij prdehoop en die werkt in mijn Hunnie HSS1000 IR met draaibare opstelling prima. Even zoeken daar, het is de lijst die met dank aan Cees gepost is.

 

Geen problemen mee. <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Suc6 <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...