Ga naar inhoud


Probleem met Hyundai ?


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi all ,

 

ik krijg mijn hyundai niet meer aan de praat , het probleem is dat de tuner niet meer om " insert irdeto card " vraagt . Ik heb alle patches al geprobeerd en de diverse file's , en ja ik heb de puntjes wel naar beneden .

Ik weet niet of de cas informatie er iets mee te maken heeft , maar als ik bij status kijk staan daar een paar nullen en " emm 1fff " substate 00 00 00 00 " ik weet niet of het er mee te maken heeft maar ik noem het maar ff .

 

Ik gebruik de funkaart en de patch is de " 104 ce " ik heb ook de andere patches geprobeerd maar zonder resultaat , dat hij niet meer vraagt om insert irdeto card .

 

De hyundai deed het altijd goed had er geen problemen mee, gebruikte de boris files altijd , maar wat ik wel had was als ik de fun met de nieuwe keys beschreven had en de kaart in de smartcard slot deed dat het lang duurde voordat hij de kaart herkende .

 

Ik hoop dat iemand het probleem herkend want ik begin er een beetje moedeloos van te worden na tich avonden patchen en keys veranderen .

 

thank's all .

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kan het zijn dat je contact punten van de kaartlezer vies is ?

Had gisteren zo'n grapje met mijn humax, dan blijf je proggen !

Probeer ze eens schoon te maken.

Succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lees ik het goed dat je de 104ce gebruikt ? Dit lijkt op originele firmware. Is dat ook de bedoeling ?

Ik denk het niet. Dus loop even mee naar mijn site (zie huisje met mannetje hierboven) en download de AC3 patch. Dit is de eerste patch die voor de Hyundai is uitgekomen en werkt bij mij perfect met de Vago keys, welke je uiteraard ook op mijn site kunt vinden <img border="0" title="" alt="[Geschrokken]" src="images/icons/shocked.gif" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Lookie ,

 

ik probeer het momenteel met de 104 ce om het spul weer aan de praat te krijgen na alle andere patches geprobeerd te hebben , maar ik zal de ac3 gelijk ff proberen .

En de vago keys hoe zet ik die op mijn fun en welke flash file ?

 

Bedankt alvast .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig het spul draait weer , eerst de ac3 patch erop en daarna heb ik de febr patch er weer op gezet , met de boris file's draait het nu weer behalve c 16/9 .

 

Thank's all .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...