Ga naar inhoud


Patchen


Gast

Aanbevolen berichten

Tja waarom wil je dat gaan doen?

 

Dat is een mogelijkheid om je receiver up to date te brengen, nieuwe bedieningsmogelijkheden toe te voegen en vooral bij vele favoriet als mogelijke oplossing om middels piraatkaarten zenders te ontvangen waarvoor ze niet betalen, de schurken.

 

Dat laatste is dus illegaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites


vind het geen domme vraag eerder een serieuze

mischien is het antwoord niet zo serieus als de vraag

daarom heb ik je een pm gestuurd met hopelijk een duidelijke uitleg

 

one for all

all for ...

 

grmmmzzzz

<img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" /> peppi <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey hey peppi,

 

niemand hoeft voordat hij echt weet wat patchen is metteen een instructie te krijgen hoe dat dan wel allemaal gaat ..... als hij er niet op uit was om "je weet wel" te gaan doen.

 

als iemand alleen zijn receivertje met nieuwe firmware wil voorzien hetgeen heel goed mogelijk is en zeker niet altijd (zoals jij aanneemt peppi) illegaal is, kunnen we daar best bij helpen, alle andere instructies en hulp is er ook.

Bovendien krijg ik patches van mijn officiele merkreceiver via astra uplink van de fabricant, hetgeen de funktionaliteit enorm te goede komt en bugs wegneemt.

 

begrijp me goed @keria24,

Patchen is software op hardware zetten om bepaalde instructies te laten verlopen, verbeteren of te veranderen...

 

Dat was ("niet metteen een uitnodiging tot illegaal werk") maar toch wel de essentie van mijn eerste antwoord. Als je peppi's hulp al hebt gehad is dat prima-deluxe voor jouw....

 

@peppi en all,

we moeten niet onmiddelijk mensen verleiden iets te gaan doen voordat ze weten of ze dat wel willen gaan doen. Is dat laatste duidelijk hun keuze is er altijd hulp, maar de helpers verantwoordelijkheid (zie boardregels)

 

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> Ons doel is niet mensen middelen of informatie te verschaffen waarmee men gratis naar betaal TV programma's van welke betaal TV aanbieder dan ook kan kijken </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">klaro? <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...