Ga naar inhoud


Welke receivers?


Gast

Aanbevolen berichten


Maakt niet zoveel verschil,ik persoonlijk vind de humax iets gebruikvriendelijker maar ja wie ben ik??? <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Over deze keuze heeft al erg veel op dit board gestaan. Ik heb begin dit jaar de HSS1000 gekocht naast mijn bestaande Nokia9500. Later heb ik deze ingeruild voor de Humax5400, vanwege het feit dat hiervoor toch meer te vinden is op het Web en deze daardoor wat meer hobby mogelijkheden biedt (Er zijn overigens ook een paar goede Hunnie sites !). Terugkijkend vond ik het beeld van de HSS wel scherper en er waren minder vastlopers; bij de HSS1000 kon ik resetten mbv de afstandbediening, terwijl bij de Humax dan de schakelaar aan de achterzijde moet worden uit en aangezet. De afstandbediening van de HSS1000 is wat groter en voor sommigen daardoor wellicht gemakkelijker dan de kleinere Humax knoppen. In feite is de HSS1000 toch wel een gemakkelijke en probleemloze ontvanger, bovendien wat goedkoper. Maar de vraag is in feite wat wil je ermee, bovendien wordt veel ook bepaald door eventuele software en files die je daarbij gebruikt. Duidelijk voordeel van de Humax is de fraaie zendertabel op het scherm (max 30 zenders ipv 8 bij de Hunnie).

 

Recent heb ik weer mijn oude MM9500 uit de kast gehaald en laten ombouwen. En dan is er toch maar 1 de beste..

 

Succes......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hyundai1000 en humax5400. hyundai heeft mooie styling. Humax is duurder maar definitief sneller met kanalenmenu. Bovendien veeeel mooiere menu. Nadeel van humax is de antenne-opzet; geen weergave van waar een sateliet zich moet bevinden in cijfers. Voordeel van hyundai is inderdaad ietsjepietsje scherper beeld en mooiere antennesettingsmenu.

Maar als ik het over mocht doen zou ik geen hyundai kopen.

Sorry Hyndai-fans...

Groet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...