Ga naar inhoud


Magic icm 1000ir


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Gezien er binnen nog niet een patch met s***2 & i******2 komt, overweg ik deze cam.

Omdat men hiermee al aan het werk is ...:oP

 

Heeft iemand ervaringen met een magic en een 1000ir ?

 

Of toch eerst maar wachten op een patch met seca2

ondersteuning ...

 

Wat is wijsheid ???

 

Frissie

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heel simpel...

 

Als je geld teveel hebt, koop je het en anders wachten tot we seca2 kanalen kunnen bekijken.

 

Persoonlijk zou ik wachten, het is toch een hobby om zoveel mogelijk voor zo weinig geld te hebben.

Aangezien we al gratis kijken (voor hoe lang nog), vind ik het ook wel wat hebben dat er veranderingen aan staan te komen (al heb ik nog net geen maand geleden een Hyundai HSS 1000 aangeschaft).

Hoort bij de hobby zullen we maar zeggen, maar hou ons op de hoogte als je een en ander toch gaat aanschaffen. In ieder geval succes...

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou als ik jou was zeker wachten,

de magic-modulen ondersteunt niet alles wat ze zeggen.En ja alleen het zoeken op internet naar file`s is een grote klus,de prijs liegt er niet om 206 euro voor een speel goedje waar je niet alles mee kunt is vrij aan de hoge kant.

Ik heb zelf zoiets van ach wat moet ik er mee,

ik ben te vreden met mijn Funcard.

De magic kan op dit moment echt niet meer,dus spaar je geld voor er echt iets is voor s**2.

Ook ik heb een Hyundia1000ir en de belangrijkste zenders kan ik met mijn funkaart aan.

De verkoop truckjes van de diverse handelaars ben ik dus ook zat,meer dan zat.

Zij vullen de zakken en wij als gebruiker moeten maar geloven wat zij zeggen.

Ik heb gister gebeld met een handelaar uit eindhoven,en die verkoopt de magic ook maar wat je er mee kunt wilde hij niet vertellen en de progamma`s voor de magic moest ik zelf maar zoeken op internet zij hij.

Het werd me dus snel duidelijk dat ik mij keuze

had gemaakt een magic module wat moet je er in god`s naam mee?????

Ik hou mijn 206 euro lekker in mijn portomonee,

met dit verhaal zal ik de woeden van de verkoper op mijn kop halen.Maar ik wil duidelijkheid over deze Magic-modulen ik hoor nu al verhalen van mensen die er spijt van hebben dat ze er een gekocht hebben.Zij geven ook toe dat de magic niet alles ondersteunt,dus zit je nog met een probleem toch !!!!!!

 

Ik schrijf dit om iedereen hier,

een duidelijk sigaal tegeven <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

En ik zeg dit om dat schotelkijken een hobby`s is,

die betaalbaar moet blijven voor iedereen.

Ik heb al een Auto als melk koe!!!

laat het duidelijk zijn voor de handelaren,

dat mijn schotel geen melkkoe is <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@cloussou

 

Goed gesproken!!

Alles komt toch weer op zijn pootjes terecht, want ook voor seca2 komt er wel een hack (al moet en we hier wel enige tijd op wachten). Als er geen hack komt, koopt dus niemand meer een humax en/of Hyundai en geloof mij maar dat willen die lui ook liever niet! Dus zolang het allemaal nog werkt is er niets aan de hand en zou ik dus zeker geen overhaaste aankopen doen zoals hierboven vermeld. Kan altijd nog gekocht worden als het echt mis gaat, maar daar ga ik en menig ander niet van uit.

 

groeten,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een dom gelul zeg!

De handelaren moeten maar even Seca2 kraken, wie zijn er nou hobbyisten en wie wil er nou lekker gratis kijken.

Ik zie het zo. Wij als hobbyisten willen een zo goed mogelijke receiver met de meeste mogelijkheden. Bijkomste is ook nog eens de betaalbaarheid. Door wie moeten deze receivers en accessoires verkocht worden, jawel door de handelaren. Het is natuurlijk wel zo dat de handelaren service moeten verlenen, maar onder service versta ik niet het vrijschakelen van zenders. Een handelaar kan natuurlijk wel de mogelijkheden vertellen van bijvoorbeeld de magic module, maar voor de software vind ik dat dit een taak is voor de hobbyist, daarvoor is het toch een hobby?

Iedereen moet brood op de plank hebben, daarvoor werken we. Het werk van de handelaren is het verkopen van artikelen en nog veel belangrijker, het verlenen van service.

 

Ook vind ik de Magic Module een zeer goed alternatief voor Common Interface ontvangers. De Module heeft heel veel mogelijkheden en is een echt hebbeding voor hobbyisten. Daarbij wil ik wel zeggen dat zo'n module eigenlijk wel overbodig is i.c.m. een AllCam ontvanger, of je moet echt veel geld voor je hobby overhebben.

 

Dat is mijn mening

 

Groeten A-tje

Link naar reactie
Delen op andere sites

@A-tje

 

Hoe kan een Magic cam nou een alternatief zijn voor CI ontvangers als ie nergens anders in past dan in CI ontvangers? <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

 

<img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@clousou

Helemaal mee eens en laten de handelaren en fabrikanten zich onderhand maar eens zich bezig gaan houden met het cracken van seca2 etc anders verkopen ze straks helemaal geen ontvangertjes meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe maar niet alsof je mij niet snapt. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

Ik bedoel natuurlijk een CI ontvanger i.c.m. een Magic Module i.p.v. een AllCam receiver.

 

Sorry voor de verkeerde woordkeuze <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ pinocchio

 

Ik ben toevallig zelf handelaar in Satelliet ontvangers. Dus ik moet volgens jou maar "even" seca 2 kraken, anders verkoop ik niets meer?

Word effe wakker man, als de handelaren dit zouden doen en we worden daarmee gepakt net als collega Xtrasat, dan kun je straks nergens meer een ontvanger kopen. Enne het kijken zonder abbo is voor de hobby en niet voor de handel. Je snapt het echt niet. Of is het gewoon dat je er zelf erg weinig kaas van gegeten hebt!

<img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben in het bezit van een magicmodule maar op dit moment kan ik met mijn Hyundai of mijn humax niks meer ontvangen met de module dan met de funkaart.maar goed ik handel ook in receivers en moet dus alles proberen.de module is wel een goede optie als je een topfield of samsung ci ontvanger wil kopen..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...