Ga naar inhoud


Universele afstandbediening TV, 1000ir, Audio???


JD

Aanbevolen berichten

@JD

 

Ik heb een Philips tv, Sony audio, Hyundai sat tuner, Sony camcorder, Philips DVD en een Sony VCR.

 

Ik kan ze allemaal bedienen met de Philips universele 8in1 afstandsbediening. De SBC RU880 . Deze is prijzig (ongeveer EUR 90,-).

Deze AB bevat veel standaard codes voor de reguliere apparaten (Philips, Sony, Pioneer, etc), maar niet voor een Hyundai, Humax e.d.

Daarvoor heeft deze AB de mogelijkheid 200 infrarood codes zelf te leren (blijven er ook instaan als je de batterijen wisselt).

Heeft tevens een display en knoppenverlichting (zuipt batterijkracht).

 

Extra toekomstige mogelijkheden is ook aan gedacht. Je kunt elk IR signaal naar RF signaal omzetten zodat je mbv bijvoorbeeld een RF ontvanger (te koop) ook boven je apparatuur beneden kunt bedienen.

Hiernaast kun je alle RF gecontrolleerde lichtapparatuur van Philips ook bedienen.

 

Kijk op de Philips site voor details. Zoek op SBCRU880.

 

<small>[ 02-05-2002, 13:32: Bericht gewijzigd door: lookie ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


Absoluut Philips sbc ru 880.

De pronto is een meer dan geweldige AB. maar daar koop je dan ook bijna 5 stuks RU 880 AB's voor.

Advies....ga voor de Philips sbc ru 880.

 

po wong

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil jullie de volgende vraag voorleggen!

 

Weet iemand of je met een universele afstandbediening die voor TV, SAT, VCR, DVD, CD, TUNER, CASS, AMP geschikt is, ook je Hyundai 1000ir kunt bedienen.

 

Nu zit ik met drie van die remote controles te kloten. Een voor Philips TV, een voor Pioneer Audio set en een voor mijn Hyundai 1000.

 

Vooral met het harder zachter zetten van geluid is het nogal een gepiel.

 

Kijk ik begrijp wel dat je dan wat functionaliteit in de vorm van de EPG buttons enz. moet missen, maar 1 afstand bediening die de meest simpele zaken kan vervangen zou toch enorm handig zijn.

 

Voor de TV en het Audio stuk ben ik niet zo bang, maar ik weet niet of zo'n universele afstandsbediening de Hyundai ondersteunt. Nogmaals het gaat mij dan alleen zaken als up/down zender, geluid harder zachter enz. Dus niet om alle mogelijkheden van de hyundai remote control.

 

Als er een hunnie is die die hier iets meer van weet, zou ik dat graag via deze weg van je vernemen.....

 

Met vriendelijk groet en in afwachting op jullie reacties

 

JD

 

PS Heb dit forum senl even terug gekeken en kon zo snel niet direct een dergelijk onderwerp vinden, maar mocht dit al eerder gesteld zijn: Mijn welgemeende excuses!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, als het het echt wat centen mag kosten kun je ook een Compaq iPAQ kopen met WindowsCE en daar een afstandsbediening van maken met TVRemote 1.2

 

Marmitek is een waardig, veelal professioneel alternatief, echter Philips biedt dezelfde mogelijkheden. Voordeel van Philips is dat het op veel meer plaatsen te koop is dan de Marmitek produkten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Via deze weg wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie reacties. Nu wordt het nog lastig kiezen ook, dus zal ik eens een klein onderzoekje moeten starten om te kunnen bepalen welke remote control voor mij de meest ideale is.

 

Philips vs Marmitek

 

Goed tot zover maar weer....

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Marmitek 8 in 1 te koop bij TTS in Woerden. Tel: 0348 411629 Eigenaar Jos Toet is vriendelijk en behulpzaam. Prijs ± 40 Euro. Voldoet overigens perfect. <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door gtb:

<strong>Hoi, Ik heb een Marmitek 8 in 1 gekocht werk perfect, eventueel met piramide werk hij door het hele huis.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door parbo:

<strong> </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door gtb:

<strong>Hallo, Ik heb een Marmitek 8 in 1 kan iemand mij aan de code voor de HSS 1000R helpen?</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"></strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...