Ga naar inhoud


beginner


Gast

Aanbevolen berichten

Beste deskundigen,

Ik wil dolgraag overgaan tot sat.ontvangst, maar zie nu de bommen noch de takken laat staan het onkruid door de bossen niet meer. Ik wil zo veel als mogelijk dwz FTA, feeds,ontvangen en tzt gaan hobyen, liefst wil ik usa channeel maar weet inmiddels dat dit vrijwel onmogelijk is. Welke receiver, schotel diameter etc. en evt. daarbij behorende merken raden jullie mij aan?

Elk sat.winkel heeft een of ander verhaal!

 

Bvd

Link naar reactie
Delen op andere sites


hyundai 1000 ir een heerlijke ontvanger en zeer makelijk om tepatchen <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" /> <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb zelf een hyundai, philips, strong en humax. Hiervan vindt ik de humax 5400 het prettigste en niet ver achter ligt de hyundai. Het vervelende van de hyundai is het invoeren van de settingslijsten. Er bestaan weinig mooie settingslijsten en zijn later up to date als van de humax.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben erg blij met m'n hyundai1000hss. Er zijn trouwens programma's om humax lijsten om te zetten naar hyundai, dus dat probleem is ook geen probleem meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...