Ga naar inhoud


Channel editor


Gast

Aanbevolen berichten

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Programma's zoals sateditor van Kathrein kunnen niet kopieren en plakken.</font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Je moet importeren, zelfde als kopieren en plakken of bedoelde je niet van de ene lijst naar een andere lijst knippen en plakken?

Anders kan je toch gewoon selecteren en slepen? Werkt nog veel makkelijker.

 

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Setedit 0.07 heeft een beperking tot 20 zenders en is geen freeware. Iemand met een goede oplossing?[/QB]</font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Wees niet zo'n krent en koop het programma. Je kan al zenders kijken die je niet MAG kijken dus 25 euro voor een editor is de moeite wel waard. Anders zit je vast aan het steeds saven na 20 bewerkingen en opnieuw laden. Ik heb dat ook 1 keer gedaan maar dat echt nooit meer.

Wel is er een programma sateditor (van Katreine zelf waar je de decoder ook mee kan patchen) onder andere te downloaden op de site van prdehoop (http://prdehoop.sat4all.com/).

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik gebruik sinds deze week een geregistreerde versie van ufdedit 0.09.

 

Dit is een veel betere editor als satedit ...

vele malen beter zelfs ... vooral de import van div. sat lijsten (dvb2000 etc.etc.) spreekt mij zeer aan. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

 

Een aanrader <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" /> <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" /> ... en dat voor zon 25 euro ...

ik kon het er niet voor laten.

 

greets, frissie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben op zoek naar een goede program editor voor mijn hyundai HSS 1000. Ik ben vrij nieuw op dit gebied en vindt de juiste software maar niet. Programma's zoals sateditor van Kathrein kunnen niet kopieren en plakken. Setedit 0.07 heeft een beperking tot 20 zenders en is geen freeware. Iemand met een goede oplossing?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...