Ga naar inhoud


Nieuwe-settingslijst


Gast

Aanbevolen berichten


Hallo cloussou,

 

Ik boedoel hier boven natuurlijk bij de channel settings <img border="0" title="" alt="[Embarrassed]" src="images/icons/blush.gif" /> (Hyundia zip)

 

groetjes,

Intruder

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

hallo luitjes die settingslijst ziet er netjes uit maar ik probeer nu al 2 weken Het formule 1 kanaal van premiere world te krijgen deze werkt nog steeds niet wel op mijn hummie, maar niet op de hyundai 1000 wie kan mij helpen? ik heb ook al human geprobeerd maar dit werkt ook niet perfect voor hyundai en nog geen f1,graag jullie bevindingen hierover

greets!

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door cloussou:

<strong>Waar kan ik die vinden voor de hyundia. <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> </strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ik probeer nu iedere maand op m'n site 'n nieuwe settingslijst te publiceren. Gelukkig hoef ik maar 1 lijst bij te houden, want voor de Humax is 't nl. hetzelfde.

 

http://satsettings.zedsoy.com (main)

http://satsettings.piranho.com (mirror)

http://mitglied.lycos.de/satsettings (mirror/status)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit heb ik ook al geprobeerd, ik heb zelfs mijn humaxlijst uit het apparaat geupload welke ook nog met pmc bewerkt was en er werken veel kanalen op mijn hyundai behalve die van premiereworld f1, ik vind dit heel vreemd,

verliest de hyundai het nu van de humax?

dat kan toch niet? wie heeft er een lijst waar deze wel op werken?

greets!

Link naar reactie
Delen op andere sites

AirrezzZ

 

Deze werken ook niet dus de human conventeerd ze niet zoals het moet deze zenders nam ik voor lief, je kunt ook niet alles hebben, maar als formule 1 freak vind ik het wel jammer.

Ik ben nog blij dat ik een Hummie heb, heb de race toch nog kunnen volgen, wie weet komt de perfecte lijst hier eens terecht.

greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...