Ga naar inhoud


langzaam zwart.


Gast

Aanbevolen berichten

hallo allemaal ik heb een vraag.

Als ik de decoder aanzet en een kwartier kijk dan begint het beeld langzaam zwart te worden zou iemand mijn kunnen zeggen waar dat aan ligt ik gebruik boris fils,en soms zet ik de decoder aan en krijg dan te zien slecht signaal,zet hem aan en uit dan gaat het meestal goed.maar het looptniet zo soepel vind ik zelf.heeft iemand hier een oplossing voor?alvast bedankt. <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@brizio

 

Wellicht is het handig om ook even te vermelden welke patch, firmware, welke hyundai etc je gebruikt. Misschien gaat er dan bij iemand een belletje rinkelen.

 

Persoonlijk ben ik dit nog niet tegen gekomen en ook op dit board het ik zo snel niet iets vergelijkbaars gezien!

 

Maar als dit altijd het geval is zou je eventueel ook kunnen denken aan een technisch defect!!!

 

Probeer anders even oude/nieuwere firmware, patchen, satkoos files etc.

 

Alvast succes,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zou kunnen dat je je receiver niet goed hebt ingesteld. Kijk in het menu bij System Control. Daar zie je staan A/V mode. Die kan je instellen op CVBS, RGB en Y/C. Staat hij bij jou op RGB dan moet hij ingesteld worden op CVBS. Het probleem moet dan over zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb een hyundai 1000 ir gepatch hardware versie mp 1.2 firmware 1.03 de patch weet ik niet of is dat de hardware? ben vrij nieuw hier dus weet er nog niet zo veel van .,in ieder geval bedankt voor je reactie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo te zien heb je de AC3 patch in gebruik.

 

Nog nooit gehoord van het langzaam zwart worden van het beeld.

 

Van RGB naar CVBS schakelen kan ik niet aanbevelen omdat RGB de beste weergave kent (alle kleuren). Zou nog aan een zeer oud tv toestel kunnen liggen.

 

Ik zou inderdaad willen aanbevelen om de nieuwste patch erop te zetten (zie mijn site via mannetje met huisje hierboven) en flash 3.8 met de laatste Boris files op de funcard.

 

Wordt de receiver niet snel te heet ? Wordt toch niet in een compleet afgesloten kastje gebruikt ?

 

Als het beeld langzaam zwart wordt kan het ook erg laat zijn waardoor je ogen langzaam dicht vallen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor de uitleg en de tips .en nee mijn ogen vallen niet langzaam dicht.maar het zou kunnen dat hij te heet wordt ga dit even uitproberen,en ga de patch veranderen (als mijn dat lukt)en heb een breedbeeld 100hz zou wel vreemd zijn als het daar aan ligt.maar nogmaals bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...