Ga naar inhoud


Autoupdate


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi Korea fans,

 

Ik ben 100% de fans van Korea!

maar nu ff wat vraagje? Ik gebruik zelf de patch van maart, flash v3.8 en de keys van weet ik niet meer ergens van eind april (van Boris).

maar tot nu toe draait alles nog als trein, na hoe veel tijd moet mijn kaart weer update of is de keys van boris autoupdate?

 

graag tips

Alvast bedankt

 

Kenjiboy

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi,

ik ben een niet Korea Fan, wel volkomen verliefd op Philipsjes.....toch kan ik wel antwoord geven. Jouw files van Boris bezitten waarschijnlijk gewoon de keys van mei en daardoor kun jij gewoon nog kijken. De werkende keys van de volgende maand worden meestal in de eerste week van de huidige maand al geupdate (correct me if i'm wrong). Dus in april kun je al best de keys van mei hebben gedownd. De file is dus niet AU....dat zou nl niet zo slim zijn van Boris.......... <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Greetz <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">De werkende keys van de volgende maand worden meestal in de eerste week van de huidige maand al geupdate (correct me if i'm wrong). </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Correct me if I'm wrong, maar volgens mij worden de codes de laatste week van de maand geupdate. Meestal zo rond de 27ste van de maand.

 

Verder, ik denk dat je gelijk hebt wat betreft het autoupdate zijn van de boris files, maar hij beweert zelf dat de irdeto kanalen autoupdate zijn...

 

Ik ben trouwens ook GEEN Korea fan.

 

<small>[ 21-05-2002, 12:17: Bericht gewijzigd door: AirrezzZ ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...