D.Quijote Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Decoupeer zaag onderste boven in werkbank plaatsen, er zijn extra lange zaagjes te koop. Ik denk middelmatige snelheid en de zaagblad het werk laten doen. Weet niet of dit werkt, maar zo zou ik het proberen. Salu2, D.Quijote M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo
Gast Ronaldinho- Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!!
Fatfreddy Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Origineel bericht van: Ronaldinho- Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!! Ontdooien en weer opnieuw invriezen ? Ik weet het niet hoor maar volgens mij komt dat de kwaliteit van het vlees niet ten goede.
Gast Ronaldinho- Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Geen enkel probleem als het snel opgaat!! En dat lijkt me in dit geval ook.
theparasol Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Ontdooien en opnieuw invriezen, kost veel energie en tijd. Wil je gewoon niet. Waarom niet direct na aanschaf de hele partij snijbaar laten ontdooien, plakken maken en in plakken de vriezer in: einde probleem dacht ik zo!
boaz Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Origineel bericht van: Ronaldinho- Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!! Dan komen we deze week nog even je HACCP controleren. VU+ Ultimo OpenPli en een Vu+ Solo als vervanger van een kapotte duo ongerepareerd in een doosmet een Visiosat 4 LNB's. Beide met Pli. Vu+ > Philips AVR9900 > Panasonic TH-42PZ8E Plasma full HD en Solo > Samsung LCD 32" (en een museum Dreambox 7000 met HD/CF/USB/NAS ongebruikt)
Fatfreddy Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Origineel bericht van: boaz Origineel bericht van: Ronaldinho- Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!! Dan komen we deze week nog even je HACCP controleren. Kan dit ook leiden tot rare aandoeningen waarvoor sommige leden medisch advies zoeken op dit forum ?
Jürgen Geplaatst: 28 maart 2009 Auteur Geplaatst: 28 maart 2009 Origineel bericht van: Ronaldinho- Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!! Ik hoop niet dat dit een trend is binnen de Horeca want eerst ontdooien en daarna weer opnieuw invriezen is iets wat absoluut uit den boze is. We doen het niet bij het menselijke voer en dus ook niet bij het hondenvoer. MacBook Air M2 2022 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021
boaz Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Origineel bericht van: Fatfreddy Origineel bericht van: boaz Origineel bericht van: Ronaldinho- Gewoon ontdooien en snijden en daarna terug vriezen zoals eerder gezegt! Zo doen we het in de horeca ook!! Dan komen we deze week nog even je HACCP controleren. Kan dit ook leiden tot rare aandoeningen waarvoor sommige leden medisch advies zoeken op dit forum ? Had ik er eerst nog wel onder staan, maar toch maar weggelaten gezien de ernst van het probleem. Herhaald bevriezen is vooral een kwaliteitsprobleem, door het steeds opnieuw kristalliseren van het water in het product ontstaat steeds meer celschade, herhaal 't vaak en je houdt slappe smurrie over. Vandaar de wettelijke bepaling 1x invriezen. VU+ Ultimo OpenPli en een Vu+ Solo als vervanger van een kapotte duo ongerepareerd in een doosmet een Visiosat 4 LNB's. Beide met Pli. Vu+ > Philips AVR9900 > Panasonic TH-42PZ8E Plasma full HD en Solo > Samsung LCD 32" (en een museum Dreambox 7000 met HD/CF/USB/NAS ongebruikt)
Thomas2000 Geplaatst: 28 maart 2009 Geplaatst: 28 maart 2009 Of zon ding kopen. Hou je nog wel zaagsel, maar het is ongetwijfeld het snelste: Groeten Thomas Rule #1 Good computers don't go down. Rule #2 There is no such thing as a good computer.
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuwe accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen