Ga naar inhoud


Welk programma om zenderlijst te kunnen lezen ?


Gast

Aanbevolen berichten


UFDedit raad ik ook aan. Het kan ook met satedit maar deze vind ik erg traag. Voordeel is wel dat deze gratis is. ITT UFDedit waar je max 20 bewerkingen kan maken (bij de demo versie).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt jongens.

Die UFDedit is precies wat ik zocht.

Ken ik lekker mijn zender lijst op maat afstellen.

Ik ben trouwens zwaar tevreden over die Hyundai 1000ir.

Alles in een hand omdraai gefikst.

<img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind UFDedit wel een ramp om de settings uit de receiver te lezen. Met Satedit kan je gelijk de settings uit de receiver laden met UFDedit moet je eerst uit en aan zetten en dan op 2 verschillende knoppen drukken. Dit gaat bij mij niet altijd goed en moet ik het een paar keer proberen. (Wat natuurlijk niet goed is voor de receiver, steeds dat uit en aan zetten). Je kan de lijst van satedit wel inlezen in UFDedit maar dan zijn alle kanalen opeens als favourite gemarkeerd. <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ _indy_

 

Tip voor het uitlezen van de zenderlijst met UFDedit. Je hoeft UFDedit nog niet eens gestart te hebben om de decoder al in zend-mode te zetten.

Je zet gewoon de decoder uit (met de knop achter) en weer aan. Vervolgens wacht je gewoon totdat de tijd (00:00) in het display verschijnt. Druk nu 1 sec op de knop select en het pijltje naar links. Er verschijnt --:-- in het display. Nu staat de decoder is zend-mode. Nou kan je de zenderlijst met ufdedit uitlezen. Je zit dus niet vast aan die 20 seconden waarin je de decoder aan en uit moet zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@AirrezzZ

bedankt voor te tip! Jouw beschrijving zou eigenlijk in de beschrijving van UFDedit moeten staan. Ik had geen idee wanneer en hoelang je op die stomme knopjes moest drukken.

 

Wel raar blijft het dat Satedit het kan uitlezen zonder eerst uit te zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ _indy_

 

Inderdaad stom dat UFDedit de zenderlijst niet direct kan uitlezen, maar misschien wordt dat in een volgende update wel mogelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na heel lang rommelen en ergeren blijkt dat je als je op de ok button van UFDEDIT drukt (en de teller begint te lopen) je de HSS1000 binnen een paar seconden gewoon aan moet zetten (hetgeen betekent dat hij eerst uitstond met de knop aan de achterkant natuurlijk!!).

De communicatie komt dan gewoon op gang, zelfs zonder drukken op knoppies <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Heb vandaag een Hummie erbij gekocht (sat4all) en vind beide apparaten een puik plaatje hebben!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...