Ga naar inhoud


Hss1000 met Stab probleem


Gast

Aanbevolen berichten

Heb een Hss1000ir met AC3 patch en stuur daarmee de Stab-hh120 aan. Ik gebruik de Stab funktie voor de motor besturing in de Hyundai. Dit heeft een dikke maand goed gewerkt, overschakelen naar andere satelliet posities ging zonder problemen.

 

De laatse week heb ik echter het probleem dat de motor niet naar de gewenste satelliet positie wil gaan draaien. Na wat geklooi met aan/uit zetten, schakelen tussen verschillende sat-posties en nog met de hand de motor van positie proberen te veranderen, gaat de motor weer draaien. Als hij eenmaal weer draait dan vindt hij ook weer alle sat-posities zonder enig probleem.

 

Ben er nog steeds niet achter waardoor dit ontstaat, heeft iemand een soort gelijke ervaring en de oplossing gevonden, of een tip in welke richting ik het probleem moet zoeken?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, je motor is gewoon naar de klote. Mijn broer had na 2 dagen hetzelfde probleem met zijn stab hh120, gewoon terugbrengen en daar laten testen. Bij de winkel hebben ze meestal speciale apparatuur om de motor te herinrichten en te testen.

 

<img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ter info,

 

het blijken toch voortekenen geweest te zijn dat de Stab-motor aan zijn eind is gekomen. Een week geleden deed de motor totaal niets meer, terwijl hij op de astra 1 gericht stond en de zenders normaal te bekijken waren. Dus Stab vervangen en het werkt weer . Kijken hoelang deze het vol houdt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door Chili:

<strong>Hoi,

Check even de bekabeling; met name de f-connectoren. Als deze sluiting maken dan krijg je o.a. de bovengenoemde problemen. Succes!</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Got you there Nees !!! <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

 

Ik heb nog een vraagje over de hyundai in combi met Stab HH 120

gaat dit altijd goed , hij zit er nooit naast etc?

Heb een Xsat 410 maar die heeft er nog wel es problemen mee om de posities terug te vinden .

Ze zijn daar softwarematig wel mee bezig bij Xsat , maar als een hyundai daar goed mee overweg kan wil ik er misschien wel eentje bij hebben .

Ik lees het wel

Groetjes

Melle

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...