Ga naar inhoud


WK 2002 op ned 2


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb ook wel eens last van dat geflikker, ik heb hem nu ook maar op RGB gezet!!! Maar wat is nu eingelijk het beste voor de beeldkwaliteit RGB of CVBS.(of heeft dat hier niks mee te maken <img border="0" title="" alt="[Embarrassed]" src="images/icons/blush.gif" /> )

 

b.v.d. voor de informatie

 

Intruder

Link naar reactie
Delen op andere sites


De beste beeldkwaliteit is RGB. Hier worden de hoofdkleuren Rood Groen en Blauw gescheiden naar je tv gestuurd. Y/C is iets minder. Nu wordt de kleurinformatie gescheiden van de scherpteinformatie gecombineerd met de helderheid getransporteerd. Deze mode is ook wel bekend als S-Vhs. CVBS is de slechtste keuze. Hier worden zowel kleur als scherpte/helderheid over één dradenpaar gevoerd. De betere modes zijn alleen op de bovenste scartuitgang beschikbaar. De onderste heeft altijd een CVBS uitgang.

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Winwiz

 

Bedankt, dit is een heldere en duidelijke uitleg <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

 

m.vr.gr.

 

Intruder

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ik de enige hier die last heeft dat het beeld vaak uitvalt tijdens de wedstrijden van het WK 2002 op nederland 2? Ik wordt er sch**tziek van.... Aaarrrggghhhh. Op dit moment heb ik meer zwart beeld dan dat ik tv kan kijken. En dit alleen maar op nederland 2? Op andere zenders heb ik gewoon beeld.

 

Iemand?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt er nu op dat het komt omdat ik de decoder op CVBS heb staan.... (sony slv-e285 video werkt alleen als de decoder op CVBS staat.) Heb hem nu maar ff op RBG gezet en nu heb ik wel goed beeld. Raar maar waar

 

<small>[ 11-06-2002, 12:32: Bericht gewijzigd door: AirrezzZ ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...