Ga naar inhoud


xsat 310


Gast

Aanbevolen berichten

wie heeft hetzelde gehad met zijn xsat 310:

wel signaal van astra,maar geen signaal van providers,ik heb all software algeprobeerd.

 

gaarne hulp van xsat 310 gebruikers

 

met vr gr debo

Link naar reactie
Delen op andere sites


bij het opzoeken van transponders , krijg ik de melding GEEN SIGNAAL. Terwijl wel de freq, en symbolrate en fec kloppen.

 

En bestaande transponders wil die met moeite laten. Na enige seconden (soms 10 seconden) zoeken naar de kanalen, krijg ik pas beeld of als ik pech heb'geen signaal <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" />

 

ps. geld ook voor de fta kanalen

 

<small>[ 26-04-2002, 22:34: Bericht gewijzigd door: StanleyBobly ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb je al eens gezien of je een goed inkomend signaal hebt via het menu.Want anders krijg je geen beeld je signaal moet boven de 3.8 staan geloof ik om beeld te ontvangen.Anders gaat wel het groen lichtje branden maar geen beeld.Dan moet je je schotel zo uitrichten dat je zeker 7.5 krijgt dan valt hij zeker niet weg.

groetjes en hopend dat het werk

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb mn schotel speciaal hiervoor laten afstellen door een prof. Hij krijg nu op mn scherm 8,5 signaalkwaliteit. Volgens de monteur is dat heel goed. (heb er een amstrad 88 cm gericht op astra en een Triax 110 cm gericht op 42 oost)

 

Maar achter mn tv en schotel krijg ik nog steeds GEEN SIGNAAL op mn scherm op sommige kanalen <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Stanley...

 

Indien je geen signaal krijgt ziet je Lnb de satelliet niet, dit kan komen door fouten in de instellingen.

Je moet beginnen met eerst je boek goed te lezen, hetgeen je nu voor hebt heeft iedereen wel eens gehad, vaak is het een kleinigheid in de afstellingen.

Er kunnen vele oorzaken zijn, en even vele oplossingen,

 

groet

gamgra

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik krijg normaal alle kanalen goed met mijn x-sat en heb bijna op elk kanaal een ontvangst tussen 7.00 en 8.5 je kan normaal gezien elk kanaal afzonderlijk de ontvangst zien.Bij het zoeken naar nieuwe transponders kan dit wel lang duren tot een 1/2 uur lang want hij gaat eerst de transponders zoeken en dan de kanalen op deze transponders en dan gaat hij vragen of de nieuwe erop mogen.Dan moet je zien per transponder welke zenders dat je kan krijgen en deze met de hand toevoegen en je zenderlijst deze uitleg staat normaal tamelijk goed uitgelegd in de handleiding anders moet je ze afhalen op de site van x-sat belgie.

Hopend dat het nu werkt.

groetjes alain

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...