Ga naar inhoud


Please`


Gast

Aanbevolen berichten

Heren en dames,

Even een voorstel. Natuurlijk is er veel aan de gang om dit alles mogelijk te maken. Het is goed om info te delen met elkaar en we worden er natuurlijk allemaal wel wijzer van. Maar laten we eens een beetje ophouden om hier van alles rond te bazuinen en eens volwassen aan de slag te gaan. Het is en blijft een sport.

<img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="images/icons/rolleyes.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

===keep it going===

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik dacht niet dat er hier van alles rondgebazuind wordt, en als dat zo was, dan grijpen de mod's en de admin's keihard in indien het helemaal te gortig wordt.

 

Ik begrijp dan ook niet goed wat je nu eigenlijk wilt zeggen en waar je op doelt.

 

Dartie

 

<small>[ 29-05-2002, 01:28: Bericht gewijzigd door: Dartie Duck ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet maar al te goed waar Stangineer op doelt. Heb je al die topics van de laatste tijd wel eens bijgehouden?

 

Dit is weer de laatste gekmakerij. http://www.sat4all.com/nl_ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=48;t=000107

John zal het best wel goed bedoelen, maar lees eens goed door wat hij schrijft over hoe het kaartje eruit ziet, en combineer dat eens met de topics die hier al diverse keren verschenen zijn waar te lezen is dat CSD & Taquila via de zgn. hotelkeys te ontvangen waren en je hebt meteen de verklaring. Zijn vriend heeft gewoon een Seca 1 kaart die door die handelaar met een hotelkey werd opengehouden.

 

Maar weet je wat het probleem is?

Niemand wil het horen.

Iedereen wil perse alleen maar horen wat ze hopen.

Dus daarom hebben al die berichten ook zo'n succes. Helaas.

 

En wat je ook probeert Stangineer, je krijgt ze niet stil hoor. Ik heb ze al eens geprobeerd tot rust te laten komen door er 1000 euro op te zetten. Maar nog binnen het uur gaan ze verder met loze beloftes doen.

 

Ik wordt er ook treurig van <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na het lezen van alle berichten welke de laatste weken op dit forum over Seca 2 al verschenen zijn, begin ik hoe langer hoe meer te denken dat C*n*l + dé oplossing gevonden heeft om de hackers een hak te zetten !!

Een coderinssysteem welk in bijna alle Europese landen wordt ingevoerd, wat hun waarschijnlijk een bom geld kost,dat waarschijnlijk niet te ontrafelen is, wordt tenslotte niet zomaar in voege gebracht.

Vandaag zijn de Cyfra + -zenders verdwenen, binnen een paar weken de Italiaanse en in het najaar de Nederlandse en Franse zenders....ik begin stilaan te denken dat het in de toekomst FTA-zenders kijken zal worden ! !

Hopelijk ben ik verkeerd en worden in de toekomst alleen nog échte hoopgevende berichten gezet en geen gissingen zoals de laatste weken.

Kaon KSC570 H/W 12.01.A5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor alles wordt een oplossing bedacht, het heeft helaas steeds meer tijd nodig.

En let wel, alles wat bedacht wordt door mensen wordt ook weer ontrafelt door mensen. Vandaar dat ik er alle vertrouwen in heb.

Denk maar eens aan de z.g. niet te kopieëren CD's van (MERK), en wat een stiftje dan wonderen kan doen.

Zo gaat het met het nieuwe systeem straks ook. Tot nu toe is op deze wereld niks geheim gebleven t.a.v. de encryptische en binaire wetenschappen.

 

Dartie

 

<small>[ 30-05-2002, 00:19: Bericht gewijzigd door: Dartie Duck ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tuurlijk zal Seca 2 gekraakt worden, het is simpel een kwestie van tijd. Maar het is wel zo dat nieuwe coderingen steeds beter worden. Wellicht dat er in de toekomst systemen zullen worden ontwikkeld welke in zijn geheel niet kunnen worden gekraakt om dat wellicht technisch niet mogelijk is. Begrijp me goed, ik kan me zelf niet voorstellen hoe zo'n encryptie eruit ziet, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Echter seca2, irdeto2 en alle andere huidige satelliet encryptie technieken zijn volgensmij 'kraakbaar', het is echter een kwestie van veel tijd, veel onderzoek en veel geduld :-).

Gelukkig is er altijd nog de uitweg naar divx ;-)

Telepathy is very nice, but in this age of telecommunication, computers are much more efficient.

 

Linux+VDR @ AMD64, PLi + Dreambox 7000, 2x Mutant 200s, Mvision HD300N (all CCCam), test: Linux MythTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

De "Hotel" ident is dacht ik al weer foetsie.

 

En over DIVX gesproken, wat dacht je van 'Ocean's Eleven', knalgoede film. En tegen de tijd dat die bij C+ te zien is bestaat er al een SECA-III forum <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

En met CAFE is alles te 'hacken'. Ik kan niet wachten op de eerste public testen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

CAFE Conditional Access For Ever of zo iets…

 

Waar het op neer komt is dit.

Idere 30 seconde (SECA-1) of 10 seconde (Viaccess 1 & 2) moet de ontvanger een CW (CodeWord) hebben om beeld te geven. Geen goed CW = geen beeld. Om die CW iedere keer weer goed uit te rekenen moet je de goede key en algo hebben en dat alles in een kaartje pielen….

OK, tot dus ver niks nieuws.

 

Maar stel je nu eens voor dat je het CW over b.v. het internet wil verturen, gewoon voor de lol of zo. Nou dat is geen enkel probleem. Men nemen een Season Interface en bij voorkeur een DSL of Cable verbinding, stukkie software en we zijn er.

 

Dus even fictief ( <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> ) een voorbeeld schetsen:

Een Spaanse vriend met een veel te dure DSL lijn en niks beters te doen knutselt een season interface tussen zijn CSD kaartje en de ontvanger en gaat vrolijk het CW doorsturen naar wie dat maar wil.

Jij op jou beurt hengelt het door onze Spaanse vriend verzonden CW weer uit de lucht en zorgt er voor dat jou ontvanger in het veel te koude Nederland het CW op tijd voor zijn kiezen krijgt (daar heb je zo’n 5 seconde voor).

 

Resultaat is dus dat je beeld hebt zonder kaart, alsgo, ins, key’s en weet ik wat.

Handig hé!

 

En dat kan je toepassen op alle systemen. Voorwaarde is dus wel dat je ontvanger aan ’t net hangt. Ondermeer hierom is de Dreambox bij voorbaat al geslaagd omdat deze een netwerkaansluiting heeft waardoor hij meteen op het thuisnetwerkje geprikt kan worden en werkt zonder dat een PC aan hoeft te staan. Moet je natuurlijk wel een alway-on verbinding hebben, anders is het allemaal wat onprakties.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Om de 10 sec wordt er een CW gevraagd. Je hebt dan ongeveer 5 sec om die te geven.

 

Als je een TTL hebt van meer dan 5000ms met de verzender van het CW heb je dus een probleem. Maar dat gebeurd in de praktijk natuurlijk al bijna nooit. Tenzij CSD een nieuw soort atack gaat uitvoeren (DDOS of zo) <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

Verder zal de software van het CAFE gebeuren zo intelligent zijn dat deze altijd de snelste server zal bevragen. Als er niet binnen x een antwoord is ontvangen wordt het CW ergens anders vandaan gehaald. Maar ik klap nu al een beetje te veel uit de school misschien.

 

Wellicht komt de dag dat je moet roepen “stop even met downloaden, ik probeer TV te kijken” <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kewl. Maar is deze techniek ook uitvoerbaar op bv. Conax of zelfs Sky?

 

Voorwaarde is dus wel dat je vriend(in) in Spanje wel naar CSD zit te kijken, naar dat ik aanneem.

Telepathy is very nice, but in this age of telecommunication, computers are much more efficient.

 

Linux+VDR @ AMD64, PLi + Dreambox 7000, 2x Mutant 200s, Mvision HD300N (all CCCam), test: Linux MythTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yep!

 

En dat hij niet gaat zappen <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> want dan zijn we het spoor snel bijster....

 

Enne.... One size fits all.

De eerste keer dat CAFE het daglicht zag was op het analoge SKY lang lang geleden. Fietsen verleer je nooit hé.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...