Ga naar inhoud


[IDL7000/Lemon070] van ontvanger naar pc


Gast jjmbuist1

Aanbevolen berichten


je kan bvb een externe harde schijf (laat ze voor alle zekerheid formatteren door de inverto zelf) die al fat32 geformatteerd is via een usb-kabel aan de inverto hangen en als de inverto de hd herkent kan je via de library button je film of programma kopieren naar deze schijf.

 

Dit gaat wel ongelooflijk traag (+/- 1 uur voor 1GB) nadien kan je dit bestand dan kopiëren naar je pc vanop de externe hd.

VU+Uno4KSe(1Gb/2,5"HD/Vti15)/VU+DUO(320GB/2.5"HD-Vti11)/Maxdigital (Openpli7.3)- Triax 88cm(Astra 23,5-19,2E)- Channelmaster 1,2 m draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanvullend hier op kan ik je ten zeerste aanraden om eens het gebruikersprofiel van Invertist aan te klikken en via deze weg naar z'n eigen internetpagina's te gaan. Hier vind je diverse links om aanvullende handleidingen van je Inverto/Lemon te downloaden en ook, zéér handig, een handleiding om van je opname een DVD te branden. Het eerste deel legt uit hoe je een opname naar je PC verkast en het overtollige wegknipt. Uiteraard kan je deze natuurlijk op CD/DVD zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...