Ga naar inhoud


Topic voor bizar nieuws


leo1949

Aanbevolen berichten


  • Reacties 306
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Daar sta je dan...

PARIJS - Een Nederlandse vakantieganger is letterlijk in zijn onderbroek gezet na een dutje in de caravan...

 

Nel en Kees Janssen uit Almere waren met hun sleurhut op weg naar Spanje, toen Kees besloot even te gaan slapen. Met alleen zijn onderbroek aan kroop Kees onder de wol in de caravan, terwijl zijn vrouw de auto bestuurde.

 

Na een tijdje rijden kreeg Nel hoge nood en parkeerde de auto in Frankrijk langs een toiletgebouw van een benzinestation.

 

Kees werd even later wakker en merkte dat de auto stil stond. Hij opende de deur van de caravan om poolshoogte te gaan nemen. Maar wat hij niet in de gaten had, is dat Nel inmiddels al weer in de auto zat. Op het moment dat hij in zijn onderbroek de caravan verliet, reed zijn vrouw weg. Kees bleef in niets meer dan zijn onderbroek achter bij de pomp.

 

Bij toeval kwam op dat moment een politieauto het parkeerterrein van het benzinestation oprijden. Kees vertelde kort het bizarre verhaal, waarna de agenten samen met Kees achterin de achtervolging inzetten.

 

Gelukkig was Nel nog niet al te ver uit de buurt en kon Kees - na een bekeuring voor het slapen in de caravan - weer voorin naast zijn vrouw plaatsnemen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Ronaldinho-

'Gestolen' auto staat bij buurman

 

30 Juli 09 - 22:14Na twee jaar heeft een 82-jarige vrouw uit het Duitse Hildesheim haar gestolen auto teruggevonden. De auto stond al die tijd in de garage van haar buurman.

 

De buurman besloot gisteren zijn garage, die hij al jaren niet meer gebruikte, uit te mesten. Zijn verbazing was dan ook groot toen hij onder een dikke laag stof een Audi aantrof. De man alameerde de politie, die vrij snel concludeerde dat het om de auto van de buurvrouw ging.

 

De vrouw was de auto kwijt nadat deze twee jaar gelden voor reparatie naar een autobedrijf was gebracht. Na reparatie brachten de monteurs de auto terug, maar de vrouw vond alleen de sleutels en de factuur. Naar nu blijkt hadden de monteurs de auto in de verkeerde garagebox geparkeerd.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Ronaldinho-

De ultieme wraak op je ex

 

30 Juli 09 - 22:13Voor mannen die wraak willen op hun ex is er nu iets nieuws: de oplosbare bikini. Het kledingstuk lijkt net een gewone bikini, totdat het in aanraking komt met water. Als de bikini in het water komt, zal hij binnen drie minuten volledig oplossen.

 

De fabrikant noemt het kledingstuk het ultieme wapen om wraak te nemen op je ex-vriendin. In Duitsland is de bikini al verkrijgbaar. Overigens is er ook een oplosbare zwembroek verkrijgbaar, om wraak te nemen op mannen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

AMSTERDAM - Bioscoopbezoekers in Tilburg kregen donderdagmiddag een heel vreemde voorstelling voorgeschoteld. Een 37-jarige man die samen met zijn zoontje in de bioscoop was, vond het nodig om naakt door de bioscoop te kruipen.

 

De man had zich, na enkele glazen wijn en lijntjes cocaïne, in de bioscoop van zijn kleren ontdaan en toonde zijn geslachtsdeel.

 

Vervolgens werd hij kruipend op handen en voeten, hevig transpirerend aangetroffen. Hij had ook overgegeven.

 

De man is naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten onderzoeken. Hij kan in ieder geval een fikse boete tegemoetzien. Zijn zoontje is overgedragen aan zijn opa

 

bron : nu.nl

Op naar de 2000 .....duurt nog even :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Motorrijder bekeurd voor rijden zonder gordel

Uitgegeven: 31 juli 2009 22:26

Laatst gewijzigd: 31 juli 2009 22:26

 

AUGSBURG - Een motorrijder is in zijn woonplaats München bekeurd omdat hij geen veiligheidsgordel droeg. De 46-jarige man moet 53 euro betalen.

De motorrijder, die volgens de voorschriften een helm ophad, heeft inmiddels een advocaat ingeschakeld om van de bon af te komen.

 

Tot nu toe leverden zijn verzoeken om intrekking van de boete niets op. Zijn advocaat vermoedt een onachtzaamheid of fout van de autoriteiten, meldden Duitse media.

 

 

© ANP

 

Groeten Thomas

 

Rule #1 Good computers don't go down.

Rule #2 There is no such thing as a good computer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Novum, , Laatst gepubliceerd op 4-8-2009

Pot appelmoes veroorzaakt bizar ongeluk

 

(Novum) - Een auto heeft dinsdagmiddag voor een enorme ravage gezorgd in het Limburgse Landgraaf.

Rond 17.00 uur reed een auto een huis aan de Namiddagsedriessen binnen, waarschijnlijk doordat een pot appelmoes onder het rempedaal terecht kwam. De woning staat op instorten, meldt de politie.De 18-jarige Duitse bestuurder zat met twee vrienden in de auto. Op een gegeven moment rolden boodschappen door de auto en kon de bestuurder niet meer remmen. De auto reed het huis binnen, waar op dat moment het echtpaar dat het huis bewoont aanwezig was. Geen van de betrokkenen raakten gewond.De woning raakte ernstig beschadigd. Ook werd de waterleiding geraakt, waardoor Essent de stroomvoorziening afsloot. De woning moet gestut worden. Het zal nog dagen duren voor de zooi opgeruimd is. Of de bewoners kunnen terugkeren, moet nog bekeken worden.

 

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...