Ga naar inhoud


echostar 808


Gast

Aanbevolen berichten

waarom heeft nooit iemand nieuwe firmware geschreven voor de echostar 808 + viaccess, zodat deze laatste gepatched kan worden naar bijv. irdeto, conax, seca

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi,

 

Dat niemand ooit nieuwe software heeft geschreven voor deze ontvanger komt doordat er niet zo veel mensen zijn die er zo een hebben. Ga maar eens na, hoeveel ontvangers zijn er nou waar echt nieuwe software voor is geschreven? Alle patchbare seca ontvangers werken bijna hetzelfde, dus als er eenmaal andere software is, is die makkelijk aan te passen naar een ander model.

 

De Echostar 808 daaren tegen, heeft hele andere software, de zogenaamde EchoNAV software. Die zit ook in de 2100, 2600, 3600, 707 en 808 (en misschien nog wel meer modellen). Er is wel andere software voor de 808 beschikbaar maar die is door echostar zelf geschreven. Op dit moment is de publieke versie 400 maar er is al een beta release 4.07 (allemaal te downloaden van de homepage van Echostar). met deze versies is het dus niet mogelijk om meerdere coderingen ofzo te ontvangen.

 

Wat bij mij een goede combinatie is, is de 808 met de Magic Module. Het zappen tussen de zenders gaat razend snel (minstens twee keer zo snel als bij een Aston). Icm met een Fun en Satkoos werkt ie uitstekend.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Ozzie,

Moet je niet, met de Magisc Module, elk codeersysteem opnieuw laden?

is de zo aangekondigde Global Cam dan geen optie, men zegt dat die alle codeersystemen, inclusief Seca 2 zal hebben, zonder telkens een ander codeersysteem te hoeven laden.

Ik zie je mening graag tegemoet.

Groetjes

Polderkolder

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

Ik zal even uitleggen hoe het bij mij werkt.

 

De Magic Module heb ik voorzien van Pentacrypt 1.01. Hierin stop ik een funcard met X-in-1 codes die ik gedownload heb bij Satkoos. Als ik een nederlandse zender bekijk pakt ie automatisch seca, kijk ik naar premiere dan pakt ie automatisch Betacrypt, dus dat gaat allemaal vanzelf. Of de magic ook werkt met seca 2 weet ik niet. Ze zeggen van wel maar dat geloof ik pas als ik het gezien heb. Wat die globalcam betreft, daar heb ik geen ervaring mee, dus daar kan ik je niet veel over vertellen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Hoi Polderkolder,

 

Ik heb ook een echo 808 en ik gebruik ook een magic module maar dan met pentacrypt 105. Hierin een funcard met 6 in 1 en kan gewoon alles kijken.

Was een makkie, alleen wel een waarschuwing: Je moet bij de 808 niet de mm/of de funcard eruit halen als de receiver aanstaat, bij mij wist die dan meteen de magic module en kan je hem weer opnieuw van pentacrypt voorzien!!!!

Dat duurde bij mij wel ff voordat ik dat doorhad.

Nu heb ik trouwens ook de echo 3000 viacess, en daar heb ik me toch een problemen mee, bah

 

<img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> Groetjes Tannie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...