Ga naar inhoud


[Strong 8000] strong 8000 dood naar flashen ???


Gast

Aanbevolen berichten

Tja ook ik ben er weer een. Gisteren de strong nog geflash met de officiele firmware van strong. Eerst goed gekeken en gelezen en diverse instelling gedaan. Maar volgens mij ging toen het flashen ook al niet goed maar uiteindelijk werkte hij wel.

 

Seriele kabel en parallel kabel 1:1 en een standaard printer tekst geinstalleerd. Maar nu zag ik ook al iets van dat de de data in "raw" moest doorsturen. Dus ik van daar weer op gestart strloader loader opgestart ontvanger in CHA mode gezet kreeg ook de melding attente negociation alleen weet hier niet of hier nog combitable achter moet staan wat ik soms wel zie. Vervolgens op start gedruk en vervolgens hing STRloader. Nog een keer opgestart maar ging niet meer verder. Tja dan raadt je het wel app start op maar geen display. Via de rs232 aansluiting ook geen gegevens of prompt. IS hij nu echt dood ???? Ik zie ook berichten van een kristalltje op het display board ??

 

Als het echt einde is moet ik hem dan opsturen naar strong ??

 

Mvg

 

Belec.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


ga mar naar strong in nieuwegein als hij niet ouder dan een jaar is krijg je een nieuwe <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou hij is wel ouder als een jaar dus ik heb een probleem. iemand enig idee wat zo'n grapje kost om dat bij strong te repareren ???

En iemand enig idee wat ze dan precies doen, ik bedoel programmeren ze nieuwe loader erin of solderen ze nieuwe ic's erin ????? als het hem programmeren dan is mij de vraag hoe en waarmee is er niet iets zoals een J-tag zoals bij een philips receiver ??

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vertel eerst eens welke versie je had, V22 of iets anders.

Welke .bin was je aan het patchen toen het fout ging.

Komt er echt niets meer op je loader scherm als je de strong opstart met beide knoppen ingedrukt (CHA mode) of gewoon bij normale aan/uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...