Ga naar inhoud


paar vraagjes :)


Gast sat4allnewbee

Aanbevolen berichten

Ik ben vandaag voor het eerst bezig met de fun4kaart op n 6073 v1.0 met de 5in1 hutsefruts files en heb n paar vraagjes. Is het mogelijk om de taal van de films van premiere te veranderen in de orgineele taal, kan je ook bij de portal van wm2002 en erotic van kanaal veranderen, wat zijn de beste funfiles voor de astra sateliet, wat is de premiere F 1 kanaal(omschrijving lijst kanaal,(premiere direct?) en kan je met je funkaart ook kanalen zoeken met de instellingen van canaal digitaal zodat canal+ rood op 1 staat en blauw op 2 enz(zoals bij goldcard). En waarom heb ik met de goldcart 1350 kanalen en met de funcard maar 960? Heedt iemand antwoord op een of meer vragen?

Bvd

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat is een hele waslijst.

Volgens mij kun je de taal van premiere niet veranderen. Ik heb bij de instellingen van de decoder de taal op origineel staan. Ook met de + knop kun je da taal niet aanpassen. Dat stomme duits maakt de films wel heel onaantrekkelijk.

De beste werkende funfiles voor philips zijn volgens mij tot nog toe de hutsefruts files.

Als je kanalen gaat zoeken moet je 0019(C+ Ned) kiezen, dan komen deze voorop te liggen. Makkelijker is als je de laatste settings van Zeguers.be erop zet met declink, en je zenderlijst aanpast met mcedit en met declink er weer op zet.

Waarom je met de goldcard meer kanalen hebt weet ik niet. Misschien omdat er meer zenders zijn van de providers die op die kaart staan, maar dan wel veel radio zenders, of zenders die je niet kunt ontvangen. Volgens mij is het aantal 'echte' zenders dat je met een funcard kunt ontvangen een stuk hoger.

Wat je met de protal wm2002 en erotic vraag bedoelt snap ik niet, dus weet ik ook geen antwoord op.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de info..ik ga t ff proberen met declink maar lukt nog nie omdat ik met xp werk..ff zoeken maar, kan me niet voorstellen dat declink niet werkt met xp.

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier je antwoord op je vraag bij Algemene beginnervragen

Ah..dat is het dus, maar werkt declink ook met xp..krijg telkens de melding:runtime error 339.

gr

arjan

 

Zoek even bij www.zeguers.be op de Philips pagina naar

 

Als je problemen hebt om deze dos-programma's te gebruiken op je windows versie (bijvoorbeeld NT4 of XP) dan kun je proberen met het onderstaande programma om de seriele poort op de juiste manier in te stellen. Hierdoor zal de compoort zich gedragen alsof je Windows 98 gebruikt. Met dank aan Spacerunner.

 

> SerialCom by Spacerunner <

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uhmm..toch nog nie helemaal gelukt..als ik de set speed weil instellen geeft ie de melding dat er geen comminucatie is met decoder terwijl de -se- mode wel aanstaat. k kon dus oop de tpt en tcs mode updaten zoals beschreven bij mz..kreeg melding tpt of tcs not found! En welke flaashfile moet je nu gebruiken, de flash512k200.bin van MZ of de niewe flash512.bin die declink aangemaakt heeft en ook aangeeft bij flash write/read..k gegrijp er nix meer van .

gr

arjan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je computer niet met Declink werkt is het einde verhaal met declink voor je.

 

Misschien ben je in het bezit bent van een Oslink. Dan is het mogelijk om met soft Oslink V3.0 een nieuwe setting in je decoder te zetten.

 

Uiteraard moet je er de nieuwste settings in zetten en dat is momenteel de Astra/Hotbird SPECIAAL VOOR v1.0 Dit is de flash512k.bin met 2000 kanalen, en de nieuwste F1 kanalen aangepast, 100% getest.

Gebuik ook de bijbehorende eeprom.bin voor de juiste TCS/TPT adresseringen. Nu inclusief PDF file voor kanalenlijst uit te printen.

De settings staan op de Philips settings pagina van www.zeguers.be

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Badankt voor je respons johan, ik waS daar al bang voor, k heb die file geprobeerd zonder suc6 toch maar n keer n oslink aanschaffen, ach het werkt voor de rest wel goed hoor alleen staat ut n beetje doorelkaar nu. Ik ga nu ff wild wild west op cinecinemas3 kijken..ook leuk.

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik uitsluitend Windows XP, maar die werkt uitstekend met Declink. Dit geld zowel voor de Home edtion als Professional.

Wat is precies de foutmelding die je krijgt. Als het iets met Mscomm32.ocx is, dan staat daar in de philips sectie van zeguers een oplossing voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat probleem had ik eerst dat k declink niet op kon starten, dmv dat filetje in de windows/system te zetten werkte het wel. Kan um ook gewoon in de service mode krijgen, maar als ik de set speed wil veranderen krijg k de melding dat er geen comminucatie met de ontvanger is en wordt afgebroken met de melding to power off program then decoder and start promgram again ofzo. Heb tevens gelezen bij zeguers dat je de tpt tcs moet aanklikken en dat dat de flash overschreven wordt, tja en als k dat doe krijk k de melding tpt en tcs not found en wordt dus ook nie overschreven.

 

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, dan weet ik inderdaad ook geen oplossing meer. Ik kan je wel zeggen dat het niet aan XP ligt, want daar werk ik al een hele tijd mee samen met declink.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Johan. kben nu n stukje verder..k kan nu wel de set speed veranderen, moest eerst in de service mode en daarna de set speed veranderen, en niet andersom zoals bij mz site staat.

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het spijt me voor jullie, maar je kunt de kanalenlijst niet aanpassen met declink als je FW 1.0 van SpaceRunner gebruikt. Dit komt omdat dit nu een 2000 kanalen versie is. Wil je alsnog zelf de kanalen editten dan kun je wel gewoon met declink de flash520k.bin downloaden en deze bewerken met MCedit. Dit staat ook allemaal bij Zeguers beschreven.

Suc6

 

Did you have your shock today?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het stond wel goed bij mz..ik heb niet goed gelezen. Ik heb alleen nog 1 vraagje, het is me nu gelukt om de settings van crazy erin te zetten(voor alleen astra) maar ik wil graag die astra/hotbird voor de v1.0 erin zetten. Wat ik niet begrijp is dat bij crazy er drie files zijn(tpt,tcs en channels.dvb) waar ze het bij de uitles van MZ ook over hebben en bij die astra/hotbird v1.0 alleen de flash512k200.bin en eeprom.bin(ze zeggen bij omschrijving van file dat je de tpt en tcs van die eeprom file kan halen..hoe?)

Dus mijn vraag is wat ik met declink nou moet doen ,met die 2 files(flash512k2000.bin en eeprom.bin) hoe moet ik die flash512k200 dus in declink laden? Als ik stap voor stap volg van site mz dan krijg ik melding tpt not found! en wordt de flash512 niet overschreven wat volgens mij wel moet. Deze problemen had ik dus niet bij die crazy setting omdat daar 2 losse tpt en tcs files al in zaten, en dus geupdate konden worden. Enig idee wat ik fout doe?

bvd

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

BAs, maar waarom staat er dan dat die speciaal voor de philips v1.0 is?

-SPECIAAL VOOR v1.0 Dit is de flash512k.bin met 2000 kanalen, en de nieuwste F1 kanalen aangepast, 100% getest. Gebuik ook de bijbehorende eeprom.bin voor de juiste TCS/TPT adresseringen. Nu inclusief PDF file voor kanalenlijst uit te printen.-

Ik wil die file ook niet aanpassen, kwil em dr gewoon in zetten.

gr

arjan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mijn taak om bas1234 tegen te spreken.

 

Met de V1.0 en de settings voor V1.0 is het niet meer nodig om de tps etc. te bewerken.

 

Nu is het allemaal nog wat eenvoudiger geworden en kun je volstaan met eerst de eeprom.bin met decklink te flashen (op de lage snelheid duurt dit 7 sec.)

Dan met Declink in de hoogste versnelling eerst de Flash512K.bin erasen en daarna de flash512K.bin te flashen.

Denk er om de flash2000.bin te renamen naar flash512k.bin duurt ongeveer 15 minuten geloof ik.

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...