Ga naar inhoud


Qbox hd start niet meer op


Gast nicocara

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen,heb sinds kort een qbox hd,en wilde met qbox updater 1.0.4 er de nieuwe boot image inladen van 25 sept via ip.

Bij de overdracht heb ik een verbreking van de verbinding gehad,met als gevolg dat de qbox niet meer opstart.krijg enkel nog u-boot 1.1.2 dan booting en starting linux en dan begint hij weer opnieuw,start niet op naar linux,dus kan geen verbinding meer krijgen met de box.voor het opnieuw te instaleren.weet iemand raad,of betaat er een restore patch via usb ofzo.alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


met u-boot moet je de mogelijkheid hebben om in ieder geval een image van tftp te laden.

Je kunt u-boot tijdens het opstarten onderbreken door op een toets te drukken. Tik dan eens help in om te kijken welke opties je hebt.

Let op; niet zomaar met de flash tools aan de gang gaan, als je uboot sloopt ben je helemaal nat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alvast bedankt voor de reaktie.op de qbox hd heb je enkel aan en of knop verder geen toetsen.krijg wel de vermelding na de u-boot ip 192.168.0.131,dan strating linux en dan gaat hij weer uit en strat weer opnieuw,zelf update image via usb proberen te instaleren,tevens zonder resultaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedendag,beste leden,tis eindelijk geluk.tevens veel zoeken en jullie tips.zoals houthaker zei,als de u-boot erin staat moet je de bootloader nog kunnen instaleren,dus heb met de laatse qboxhdupdater via ip verbinding gemaakt,na veel testen van verschillende ip:is het eindelijk gelukt voor erin te gaan en dan de laatse bootloader te instaleren,daarna een image voor qbox hd op de root geplaats van een usb stick,aangekopeld aan de qbox,aan en af zetten,en hij begon te updaten,nu werkt alles prima,alvast iedereen bedankt voor de goede tips.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...