Ga naar inhoud


Kanaallijst programeren


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb twee vragen wegens geen geluid op de bekende zenders wil ik voor het eerst patchen en zenderlijst op zetten met programma sateditor.

Nu heb gelezen dat voor het patchen de buttom "downlaod outhers(bin,hex)moet

gebruiken moet ik voor de zenderlijst de buttom "compile+download current ch list gebruiken.

Andere vraag is de enige zenderlijst die ik kon vinden was van Humax als ik dit overzet met de program "human" naar hyundai dan krijg ik een tekstdocument

moet ik dit tekst dokument laden??

 

alvast bedankt.CANE <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het lijkt me handig om eens naar de site van prdehoop gaat (zie links). Hier staat alles tot in detail beschreven, ook het converteren van een humax lijst

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Nu heb gelezen dat voor het patchen de button "download others(bin,hex)moet gebruiken moet ik voor de zenderlijst de button "compile+download current ch list gebruiken.
Als je nieuwe firmware download naar de hyunnie moet je inderdaad de knop download others gebruiken. Voor de zenderlijst kan dit ook, maar dan het de zenderlijst een binfile zijn (*.bin). Heb je een zenderlijst in de vorm van een tekst bestand (*.txt) moet je die eerst openen en daarna compileren en downloaden.

Citaat:
Andere vraag is de enige zenderlijst die ik kon vinden was van Humax als ik dit overzet met de program "human" naar hyundai dan krijg ik een tekstdocument moet ik dit tekst dokument laden??
Een tekst document moet je dus eerst met SatEditor openen en daarna compileren en downloaden. Maar als je een zenderlijst zoekt moet je ff hier kijken. Hier is er een te downloaden. Echt tevreden ben ik niet over deze lijst (wat het hotbird gedeelte betreft dan) omdat er een stuk of 50 transponders in staan die gewoonweg niet bestaan. Misschien iets fout gegaan met converteren ofzo want als je bij de polarisatie horizontaal in vertikaal (en vertikaal in horizontaal) veranderd vind hij wel zenders. Niet dat deze zenders nieuw zijn, want ze staan allemaal al in de lijst op een "andere transponder".
Bovendien is deze al erg oud en niet meer geupdate sinds de premieres zijn veranderd. Staan gewoon nog cinedom kanalen in.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@AirrezzZ,

 

Beide lijsten geven problemen op mijnHyundai terwijl een oude lijst van je wel werkt!!!!

 

Krijg iets van STB ACK errors met beide lijsten (diverse malen geprobeerd)

Toch bedankt voor het plaatsen, maar kijker eens na zou ik zeggen.

 

Groeten,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vaag, ik gebruik deze lijst nu ook gewoon. Misschien dat er wat mis is gegaan met uploaden... STB ACK errors zeggen mij helemaal nix maar uit de naam afgeleid zou ik zeggen dat het iets met draaibaar settings heeft te maken. Ik heb geen draaibare schotel maar misschien jij wel?? Misschien dat er daar wat mis zit....

In iedergeval bedankt voor het melden, ik zal er naar kijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hetzelfde probleem met Sat Editor. Settingslijst wordt in het begin geladen, maar dan volgt "Error STB ACK" . Moet de reciever aangesloten zijn op de TV bij het down- en uploaden of niet? Hoe is die error op te lossen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

"wat bedoel je met geladen? Kan je hem niet openen met SatEditor of krijg je deze error als je hem gedownload heb naar de hyunnie. Geeft de hyunnie deze foutmelding?? Of het programma zelf? Ik heb hem met UFDEdit gemaakt en geupload en hij werkt bij mij."

 

Ik heb het nog even gecontroleerd en ik kreeg nu ook ineens die STB Ack error. Een hele simpele oplossing is het bestand openen met UFDEdit en het weer op te slaan. Nu kun je de lijst wel goed downloaden naar de hyunnie. Ik weet niet wat er mis is gegaan maar de bestanden waren groter (2kB ongeveer) dan ze hoorde te zijn, dus misschien was UFDEdit even aan het vervelen. Ik laat zo nieuwe files zetten op de site van prdehoop (als hij dat nog wil <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" />). Mijn excusses voor deze fout.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...