Ga naar inhoud


Geen geluid


Gast

Aanbevolen berichten


Waarschijnlijk heb je de taalkeuze van dat kanaal de vorige keer op engelstalig gehad. En op de een of andere manier kan je deze pas weer op frans zetten als er een 2 talige uitzending is.

 

Groeten Max247 <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is niet waar. Ik heb een manier gevonden om hem toch weer op het eerste kanaal te zetten. Werkt bij mij altijd. Als hij op kanaal 2 van 1 heb staan kan je hem soms al gewoon op het eerste kanaal zetten. Lukt dit niet, speel dan even met de MODE instelling. Schakel even van stereo naar mono links of mono rechts en daarna weer terug naar stereo. Schakel nu even naar een andere zender en vervolgens meteen weer terug. Nu kun je de taal veranderen (ook al staat er nog steeds kanaal 2 van 1). Probeer het maar, het is een zeer omslachtige manier, maar wachten totdat er weer een engelse film op dat kanaal komt kan ook weer een week duren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als de taalkeuze op engels staat van de vroige keer, krijg je gewoon Frans te horen!!! Alleen als je dan op de audio toets drukt zie je daar Language 2 van 1 staan. Maar dat zou ik laten staan, want de volgende keer dat een film dan in engels uitgezonden wordt is deze wederom ook in engels te horen.

 

Nee, ook ik heb af en toe een film op Kiosk x ( 0 < x < 14) waar ik geen geluid bij heb. Alleen is dat maar op 1 a 2 kanalen en niet op alle 13 te gelijk!!

Dus het is niet anders en ligt dus ook niet aan je firmware, patch, kanalenlijst, key-files (althans dat is mijn vermoeden).

 

 

Gegroet,

 

JD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik hem op kanaal 2 van 1 heb staan heb ik nooit geluid. Moet hem dan eerst op 1 van 1 zetten. Welke patch gebruik jij? Ik de maart patch, misschien jij een oudere? Omdat jij wel gewoon geluid hebt....

Link naar reactie
Delen op andere sites

AirrezzZ wanneer ik de aan de handv an de door jou uitgelegde manier de taal weer op 1 van 1 zet krijg ik alsnog geen geluid. Heb jij daar misschien ook last van?

 

Groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, bij mij werkt het dan gewoon. Misschien nog 1 keer switchen naar een andere zender en dan weer terug? Kan het alleen nu niet testen want ik heb geen kanaal waar hij op kanaal 2 van 1 staat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@AirrezzZ

 

Heb nu inmiddels de patch van maart draaien (nadat probleem dat ik op canal+, x-zone, canal 16/9 en Studio geen geluid had).

 

Dus met de patch daarvoor kreeg ik gewoon frans als de film maar 1 audio stream had terwijl in het audio lijstje taal 2 gekozen was van de vorige keer. Met deze nieuwe patch heb ik dit nog niet geprobeerd overigens, maar ik ben er gemakshalve vanuit gegaan dat dit ook hier gewoon nog werkte. Maar aan de andere kant, er zijn toch wel wat uiterlijke verschillen tussen beide waar te nemen en dus waarschijnlijk ook niet direct waarneembare verschillen zoals wellicht het door mij en jouw geschetste kiosk audio stream verhaal.

 

Gegroet,

 

JD

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...