Ga naar inhoud


signaal onvangst


Gast rokar

Aanbevolen berichten

Ik ben in het bezit van een Humax C5100 en een visosat bisat scholtel voorzien van twee alps lnb's en een DiSEqC. 2/1, heb het laten uitrichten door mijn sat handelaar.

 

Heb nu met dit weer het volgende probleen Signaal sterkte komt niet hoger dan 48%,met een Quality sterkte van 100%, tot zo ver nog geen probleem alleen wanneer de Signaal sterkte onder de 46% komt dat valt de Quality sterkte helemaal weg.

 

is dit in deze configuratie het best mogelijk of moet ik de scholtel opnieuw uitrichten of zoeken naar overgangsweerstanden??

 

rob <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


In de veronderstelling dat die 2 LNB's staan gericht op Astra en Hotbird: LNB van de Hotbird in de center van de schotel en daarnaast de LNB van de Astra. Dus, als je achter de schotel staat, is de LNB van Astra aan de rechterkant. Als deze goed staan zoals hierboven beschreven, staat de wok niet goed. Die wok zou wel eentje van minimum 80cm moeten zijn. Die moet je eerst uitrichten op Hotbird en daarna pas de LNB van Astra aansluiten. Normaal zou je dan zeer goede ontvangst moeten hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp uit beide postings dat het aan het uitrichten van de scholtel ligt, nou de ladder maar weer tegen het huis en opnieuw uitrichten

 

Bedankt voor de snelle reacties

 

Rob

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...