Ga naar inhoud


Nieuwe Settings


Gast

Aanbevolen berichten

Wie o wie kan mij aan fatsoenlijke settings helpen??

Er is namelijk niets te vinden, alleen oude settings waar Cinedome zelfs nog in staat <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

A.u.b mailen naar dracer79@hotmail.com of geef me een link zodat ik ze in de toekomst zelf ook kan vinden

 

B.v.d, Thresher

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op de site van prdehoop (hier) kun je mijn laatste lijst downloaden. Ik hoorde wel van JD dat hij bij hem niet werkte (maar bij mij werkt hij gewoon). Kijk maar of het wat is (en laat me ff weten als hij bij jou ook niet werkt, want dan is er toch wat mis.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zeg dan wat voor jou een fatsoenlijke lijst is. Wat mis je eraan, misschien kan ik hem aanpassen. Er staat ook een complete zenderlijst op. Onbewerkt wel te verstaan, zodat iedereen zijn eigen favorieten lijst kan maken (met bv UFDEdit)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een lijst waarin de Nederlandse zenders compleet bovenaan staan, een appart gedeelte voor de muziek zenders, een appart gedeelte voor PW + alle aanhang, een appart gedeelte voor de france canal+ en de aanhang, en een appart gedeelte voor alle FTA zenders, zoals de settings van Satlook zeg maar, dat is een lijst die leuk en ordelijk is opgesteld!!! Zoiets zoek ik dus <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Thresher

 

Zoals BILOE al zegt, je kan hem gemakkelijk zelf aanpassen als je dat wil!!!

 

Ik heb de compacte lijst van AirrezzZ genomen (niet de meest recente ivm met STB ack fouten bij mij) en daar nog wat Hotbird zenders uit geschrapt en vervolgens de zender naar eigen keus ingedeeld. Okay een half uurtje werk, maar natuurlijk is het gemakkelijker te wachten totdat iemand jouw lijst je maakt. Alleen zie ik dat niet zo snel gebeuren.

 

Maar op zich kan ik me wel vinden in de door jouw geschetste zender indeling. Alles gegroepeerd bij elkaar, is op zich niet gek. Maar ik zou er zelf mee aan de gang gaan als ik jouw was, ik ook leuk om de hobby uren in te vullen.

 

Gegroet u allen,

 

JD

 

PS AirrezzZ, ik zal die lijst nog eens testen (Prdehoop site) en je met screen-shots de melding laten, versie nummer SatEditor, en meer laten zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

JD, heb je mijn post in Kanaallijst programeren (nog) niet gelezen? Ik ben er achter wat het probleem was. Ik kreeg nu zelf ook die melding. Het is heel simpel op te lossen door even de lijst te openen en opnieuw op te slaan met UFDEdit. Misschien moet je daarna het bestand opnieuw openen, maar je kan hem nu gewoon downloaden naar de hyunnie. Ik heb al nieuwe files naar prdehoop gestuurd, maar weet nog niet of hij de files heeft geupdate.

 

Ik denk het wel. De site is één dag na mijn mailtje geupdate.

 

In ieder geval suc6. Een als ik zenders ben vergeten hoor ik het graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom ga je niet de Humax lijsten converteren met Human, dat werkt altijd goed bij mij, en voor de humax zijn altijd actuele lijsten te vinden.

Human is wel te downloaden bij Prdehoop. Ook staat er een uitgebreide beschrijving bij.

 

<img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@iedereen en allemaal

 

Indien jullie een mooie opgeschoonde lijst willen gebruiken kan ik jullie nogmaals aanraden om die van AirrezzZ te gebruiken.

 

Hierin staan alleen nog de kanalen die nog niet over zijn nar het bekende Sucka 2 verhaal. Wellicht dat een ieder een wrange smaak kreeg van mijn eerdere vermelding omtrent deze lijsten, maar dat wil ik dan ook direct bij deze wegnemen.

 

Temeer omdat ik ze zelf ook gebruik en daarom ere wie ere toekomt!!!

 

Groeten,

 

JD

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...