Ga naar inhoud


[Pioneer] 5 in 1 files


mardy

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb enige tijd geleden van een goede bekende van het board een setje files toe gestuurd gekregen. Ik heb deze aangepast maar ik krijg het niet werkend. Zodra ik een werkende gold eruit haal en de 5 in 1 terug stop en zap heb ik geen beeld. Ik gebruik een dbr200 met de 4.32 van h2deetoo.

Ik heb het ook al met Kuba geprobeerd maar die doen bij mij helemaal niks.

 

Misschien een domme vraag maar waarom kunnen wij niet de 'normale' 5in1 files gebruiken, of kan dit wel met de 4.37 ?

 

Alvast bedankt voor jullie hulp

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Mardy,

 

Het is lang geleden at ikk andere dan 'multicam 5in1' files geprobeerd heb. Dus durf ik niet te zeggen of ze in elk geval voor Seca werken. Voor de andere coderingsystemen volgens mij niet. Als je bij de Polen gaat kijken of in de upload van de eend, dan vind je zeer veel 5in1 files, inclusief de multicam.

 

Succes

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

mardy

het leukt ook niet bij me om een werkende fun files voor mijn pioneer DBRs100NL2 te krijgen ik heb 14 fun files geproberd allen werkende seca verder nieks dus ik denk dat je meot de nieuwe firmware gebruiken om een fun te kunnen draaien.

SUC6

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet welke firmware je hebt. Bij de originele fiormware zou je naar de Philips files kunnen kijken. Degene die voor de ongepatchte Philips werken, zijn ook goed voor de ongepatchte Pioneer.

 

PS: Ik ga morgen naar het buitenland op eigen rekening (vakantie noemen ze dat) en heb daarmee de komende 2 1/2 week geen toegang tot internet. Ik zal dus even stil zijn.

 

Succes

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

...even OffTopic...

 

fijne vakantie en lekker bruin terugkomen he! <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allemaal alvast bedankt voor jullie hulp,

 

Maar de ontvanger draait op 4.32 van h2deeto dus dat is het probleem niet maar enige tijd geleden heb ik van iemand op het board de 5 in 1 alpha gekregen deze zouden het moeten doen. Maar ik krijg het niet aan de praat. Nu moet ik deze files vernieuwen. Ik krijg dit niet voor elkaar.Althans het werkt niet moet ik in de deco ook iets anders instellen dan met een gw ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

/off topic: on/

 

Het is me gelukt het strand vanaf de autoweg langs me heen te zien glijden. Daardoor hoefde ik de handdoek niet eens te voorschijn te halen. Ik ben alleen op het strand geweest om in zo'n typisch strandtentje verse sardientjes te eten. De consequentie is dat ik net zo wit thuis ben gekomen als ik gegaan ben, terwijl het daar toch gemiddeld 15 graden warmer was.

Mijn kleur is aan het begin van de zomer 'in en in-wit' en aan het eind van de zomer 'in-wit'. [En als ik boven de handdoek ga liggen: kreeftrood].

 

/off topic: off/

 

Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> LOL <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...