Ga naar inhoud


[Strong] waarom werkt 5in1 philips niet op strong & vv wel?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een funcard waarop ik elke maand de 5in1 voor de strong 8000 zet. Nu kloon ik deze kaart met mijn mastera3 voor een om die m op zijn philips 5618 gebruikt. Dat werkt zonder problemen bij hem. Als ik het andersom doe, dus een fun5in1 voor philips programeer en die dan in mijn strong duw, dan krijg ik geen beeld.

 

Wat is het verschil tussen een philips en een strong 5in1 file? En kan ik een philips-file zelf ombouwen tot een strong-file?

Link naar reactie
Delen op andere sites


De Philips file's zijn best te gebruiken op strong.Wat je wel moet doen is met pic bin editor de kaart uitlezen en regel 420 veranderen.

Voor strong is dit : 09.0F

Voor philips : 10.10

Groetjes van ***ongewenste_url***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom dit niet werkt,daar kan ik ook niet op antwoorden.

Ben wel een beetje op de hoogte van het program pic bin ed.

Heb verder op 10/07/02 nieuwe file's geplaatst op het duck board ,onder de naam ***ongewenste_url***.Hier vind je zeker de file's die je nodig hebt.Als je deze uitleest merk je zo het verschil op regel 420.

Als je Uw E mail adres zend help ik U graag verder

Groetjes van ***ongewenste_url***.

***ongewenste_url***@hotmail.com

Link naar reactie
Delen op andere sites

@***ongewenste_url***

erg aardig aangeboden van je, maar ik heb prima werkende files, dat is het probleem ook niet. Was meer als nieuwsgierigheid bedoeld <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

FF over de achtergrond van het veranderen van regel 420 van 10.10 in 09.0f,dit is gewoon NumProvActive & NumProvMax wat je in picbedit bij global settings vind de reden is dat de strong in tegenstelling tot de philips niet meer dan 9 providers aankan.Hoop dat e.e.a nu iets duidelijker wordt!!

 

Grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites

ah kijk, dan is me ook meteen duidelijk waarom het omgekeerd niet werkt, logisch dus <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Ik dank beide heren hartelijk!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

oké, reageer een beetje laat op deze forum maar dat komt omdat m'n intresse nu is gewekt.ik zit zelf ook met een strong8000/v9b en mastara3.ik heb inmiddels ook al een philips file op m'n funkaart gezet en uitgelezen met picbin en de enige manier om de kaart uitgelezen te krijgen is door bij interface jdm/ludi te kiezen.bij phoenix kan hij h'm niet uitlezen.maar waar ik ook kijk ik kan geen regel 420 vinden.waar zou deze regel moeten staan, ik ben erg nieuwschierig geworden!het zal wel weer heel simpel zijn.maar ja dat is met alles zo wanneer je het 1 keer weet dan is het simpel.ik hoop dat ik hier antwoord op krijg alvast weer bedankt.

Dm8000-Newnigma \\ Big-Bisat \\ West: 5/0,8 Oost:4,8/9/13/19,2/23,5/28,2/42 \\ Ziggo

Link naar reactie
Delen op andere sites

kan ik met dat programma de strong of philips files ook zelf veranderen voor een strrong 8100? of is dat een heel ander verhaal en een heel andere file?

ik word namenlijk een beetje wanhopig van die strong 8100 en vervelend om zo afhankelijk te zijn of je wel of niet iets vind

eva

Link naar reactie
Delen op andere sites

klopt inderedaad, heb nu een strong file gepakt en stond inderdaad 09 0f.vervolgens pakte ik een philips file en daar stond 11 11.dat zou dus 10 10 moeten zijn?foutje van hutsie? <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> .overegens na de aanpassingen deed ie het.

En dan nog wat is een "omgebouwde" philipsfile hetzelfde als strong v8 of strong v9b file?want de andere dan seca gecodeerde zenders doen het meestal niet alleen afentoe.heb zelf v9b in de strongetje zitten.

Dm8000-Newnigma \\ Big-Bisat \\ West: 5/0,8 Oost:4,8/9/13/19,2/23,5/28,2/42 \\ Ziggo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eva,

 

Jij leest toch ook Digital Dreams?

Hier meer uitleg.

Voor het geval ze weer uit de lucht zijn, in het kort: fun in een 8100 werkt (nog) niet. Volgens spaanse board zou silver wel werken met locutus files maar die zijn onvindbaar.

Sorry voor het teleurstellend antwoord maar ik ben ook al lang op zoek en begin er mij bij neer te leggen. Als trouwens meer en meer naar seca2, beta2 en andere 2 veries overgeschakeld wordt maakt het niet veel meer uit <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" />

Wat je via internet niet vindt hoef je meestal niet verder te zoeken.

 

Kathrein UFS-910 (AAF2.0e/E2 versies) +WiFi +sataHD & Multytenne Twin

Samsung LE46A552: 46" Full HD.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...