Ga naar inhoud


Vertaling van Slowaaks naar Nederlands gevraagd


The Iron Maiden

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

ik ben bezig met de vakantieplanning voor dit jaar en ik wil graag in de Hoge Tatra in Slowakije gaan wandelen. Nu heb ik een site gevonden met nuttige informatie, maar deze is in het slowaaks. Ik heb geprobeerd de tekst te vertalen via een website, maar daar wordt het niet echt duidelijker van.

 

Wie kan er voor me een (behoorlijk) stuk tekst vertalen van slowaaks naar Nederlands?

 

Ik heb de internet vertaling van de tekst ook toegevoegd. Misschien is het minder werk om deze vertaling te corrigeren ipv een volledig nieuwe vertaling te typen.

 

Alvast hartelijk bedankt voor je moeite,

 

mvg,

The Iron Maiden

tekst.doc

VU+ duo met OpenPli, CCam 2.11 op 78 cm triax wok en multiblock op Astra 19.2, 23.5 en 28.2

 

-- Hier had uw reclame kunnen staan --

Link naar reactie
Delen op andere sites


Google translate..

 

Beschrijving:

 

De hoogste top van de Hoge Tatra en de boog van Karpaten. Peak massief vormt de zijlijn een grote vork. Gerlach van de achterkant van de hoofdkam van de Hoge Tatra, gescheiden door Gerlach (Tetmajerove) zadel (2593 m). De horizontale nok raad is het hoogste punt op de GO markeerde het einde van het IJzeren Kruis. Bovendien, de GO blijft kam door de dubbele doorbuiging Batizovská Gerlach toren (2642 m). Een grove kam opgebouwd uit grote blokken van de ketel Peak (2601 m). De kam verdeelt zij en haar twee takken gekenmerkt Gerlach gesloten ketel. JV bijkantoor nok blijft, nog steeds worden beschouwd, door Avalanche brug (2545 m), tridentaat Čertova torenen uit boven sedielko ketel (2425 m), drie Devil's tanden en eindigt op de top gemerkt Kvetnicovej toren (2433 m). U verliest nok klimmen keer en geleidelijk door de puinhellingen helling met een paar hrbmi. SW tak van de ketel als de nok boven door de sleuf onder de ketel en ingetogen vijf torens, de zogenaamde back dromedaris, eindigend bij Batizovský bal. Gerlach Peak massief is de divisie, het aantal ribben en dalen indicatieve erg moeilijk. Vanuit toeristisch oogpunt naar de top, maar het is verkrijgbaar in twee lijnen van ijzeren kettingen, een van de moeilijkste beklimmingen in de Tatra. Voor de klimmers is het aantrekkelijk en de SW muur, die een ongewoon lange duur van klimmen meestal op stevige rock.

 

De muur kijkt uit op de Velická Valley en heeft twee afzonderlijke delen: lager, ongeveer 350 meter hoog, die is meestal scree helling met meerdere drempels en rotsachtige bergruggen. Het strekt zich uit via de Gerlach - Tetmajerového zadel. Gerlach rond de linkerkant van de toren pijlers. Het bovenste deel, ongeveer 250 meter hoog, is een continu monolithische muur van stevige rock, een vijfhoek vorm.

Toegang onder de puntgevel Paryského manier Kienastovou manier of Darmstädterovou manier - zie Gerlach toren.

 

SW muur is vrij smal muur, het bestaat uit twee pijlers en wordt omringd door deep stack hen. Gemeten over de 400 meter, en mondt uit in een driehoekige toren - Groot-guard Gelachovská ktrorá is een punt van beide pijlers. Het strekt zich uit van de linkerbovenhoek pijler blijven Gerlach - 100 m.dlhý lichte kam. De linker pijler (belangrijkste) groeit uit het dal, loodrecht springen slanke toren, Little Gerlach te bewaken. In deze toren, gevolgd nauwe maas in de wet, Nizhny Gerlach passage en een deel van haar voortdurende pijler, waarin een aantal belangrijke spikes is tot net onder de grote sedielko Guard Gerlach, Gerlach genaamd Vyšný passage. Het is aan SW sedielka zei deep stack naar de bodem van de grot is een grote, aparte hoge drempels. Recht pijler (zijdelingse) gemeten op ongeveer 200 meter. Batizovská niet beginnen in de vallei, maar alleen over de onderste break Batizovská pan. Het is korter en heeft vier torens. De hoogste toren van die gescheiden wordt van Groot-Gerlach bewaker James diepe spleten, Batizovský passage die aansluit bij Vyšný Gerlach scree kruising naar links en rechts valt plat op korte pan in Batizovská roll. Info: V. Tartaarse Jamesák 4 / 86 en J. Gurník Jamesák 6 / 99,

Toegang op SW muur. Vanuit het huis van Silezië Magistrale (rood) naar Batizovský Ball (1 en 1 / 4 uur). Aangezien het effluent meer langs de rechterkant naar de andere kant - merkbaar parcours - de enorme morene keien. Door hen tot op de bodem van het dal naar het gras heuvel die zich uitstrekt in het dal Batizovská muren aan de plaat die vanaf het terras in de vallei. Hier scree vervoer, gras helling boven, het aan het terras onder een hellend dal Batizovský rechts boven onder SW muur (2 h).

 

Descent:

 

Descent Batizovská Probe (I), de meest praktische en snelste van de top Gertachovského schild, 1 uur. Vanaf de top van het ravijn aan de SW kettingen aan de bodem Batizovská žPabu die samen komen uit Batizovská verleggingen ten zuidwesten en aan de onderkant breekt 100-meter loodrecht op het scherm Batizovská Valley. Kanaal aflopende volgorde (indien er sneeuw ligt) en de gehele bovenste derde van de grote rock-scree rug, die hij verdeelt in twee takken. Als het dieptepunt in de sneeuw, gaan we de richting van de sleuf onder de Boiler št. SW rib dwarsbalken Gerlach toren naar de volgende trog. Zijn daalde de steile rotsen van de bovengenoemde rock-scree terug. Volgende, serpentines, soms aanzienlijke chodníkorn, terug naar waar het is verloren in de trog. Pretraverzujeme pan links en door het gras, puinhellingen rib voldoet graden aan de linkerkant van de goot naar de top ketens. Hier kramlí links met een ketting aan een kant parachute, die ontmoeten elkaar bij het aanbreken van de onderste witte rotsen. Lange traverse van het juiste platform aan het eind van de traverse naar links en recht naar beneden de sneeuw en sutinoviskó Batizovská in de vallei. Volgende deur naar Silezië om de toegang onder de kerncentrales in de muur tegenover de beschrijving van de volgorde, en 1 1 / 2 uur.

 

Output Veličkou klap op de Gerlach Peak (I). Daal af in omgekeerde volgorde beschrijving. Als richtsnoer, uitdagend, vermoeiend, en 3 1 / 2 uur. Van Silezië huis groene stip boven de drempel aan het begin van de eeuwige regen Kvetnica (1 / 2 uur.). Aan het eind van de zigzag pad naar links en laat de passerende stroom. Bovendien, over gras terpen enigszins merkbaar in de richting van een aanzienlijke daling van uit de goot boven sedielka ketel. Uit de mond van de trechter en rechts in de muur met kettingen en kramlí blootgesteld dan 15 meter stienku, Velický Probe, tot licht hellend scree helling. Nu in kleine serpentines, constant houden van een groot deel van de recht van de glijbaan, we handelen in parallel met het aan vlak onder de nok schuin aan de linkerkant van de ketel sedielko (1 en 1 / 2 uur lopen.). De sedielka naar de andere kant een paar meter in de heuvels en J snel terug uitgangen van de goten en tussen verschillende ribben en in de sleuf onder de Boiler Peak (3 / 4 uur.). Vanaf hier zien we de eerste piek. Passing slot en gaan uit van de voet van de pagina Batizovská Valley. De kloof korte afdaling en dan een lange traverse door niekoťko golvende ribben en dalen op de bodem van een groot en diep dal Batizovská net onder de top. Passing via tegenover de kloof en kettingen naar de top van Gerlach Peak.

Beschrijving:

 

De Hoogste top van de Hoge Tatra en van de boogie Karpaten. Peak massief zijlijn de Vorm EEN GROTE Vork. Gerlach van de achterkant van de hoofdkam van de Hoge Tatra, Gerlach Gescheiden deur (Tetmajerove) toewijzen (2593 m). De Raad is artikel Horizontale Het Hoogste Punt op de GO markeerde Het Eind Van Het Kruis IJzeren. Bovendien, de GO waar blijft de deur Dubbele doorbuiging Batizovská torent Gerlach (2642 m). EEN Grove, waar opgebouwd Uit van de Grote Blokken Ketel Peak (2601 m). De verdeelt, waar zij en Haar Tweet Takken gekenmerkt Gerlach Gesloten Ketel. JV bijkantoor artikel blijft, Nog rossen Worden beschouwd, Avalanche deur Brug (2545 m), Devil tridentaat torenen boven Uit sedielko Ketel (2425 m), Tanden Drie Devil's en eindigt op de top gemerkt Kvetnicovej Torent (2433 m). In artikel verliest geleidelijk klimmen en Keer puinhellingen deur de Helling voldaan EEN Paar hrbmi. SW van de Ketel ALS zodat de deur boven de sleuf artikel Ketel en Onder de Torens Vijf ingetogen de zogenaamde back dromedaris, eindigend BIJ Batizovský pack. Gerlach Peak massief is Divisa DE, EN Het AANTT ribben Dalen indicatieve ERG moeilijk. Vanuatu oogpunt toeristisch to the top, MAAR Het is verkrijgbaar in de Tweet Lijnen IJzeren kettingen van, EEN van de in de moeilijkste beklimmingen Tatra. VOOR DE klimmers en aantrekkelijk Het is de Muur SW, sterven EEN Lange Duur van ongewoon klimmen meestal op stevige rock.

 

De Muur Uit kijkt op de Velicka Valley en heeft Tweet afzonderlijke Delen: pils, ongeveer 350 m hoog, sterven meestal schreeuwen Helling is voldaan en meerdere Drempels ruggen rock. Het douches Zich Uit via de Gerlach - Tetmajerového ingedeeld. Gerlach Ronda de linkerkant van de pijlers torent. Het Bovenste Deel, ongeveer 250 m hoog, is EEN van continu monolithische Muur stevige rock, Vorm EEN Vijfhoek.

Toegang Onder de puntgevel Paryského Kienastovou gril gril gril van Darmstädterovou - See Gerlach torent.

 

SW Muur is emaille Muur Vrij, doorsturingslijst is leeg Uit Het Tweet pijlers en wordt omringd deur duivin stack diep. Gemeten over de 400 m, en in EEN Uit monde driehoekige torent - Groot-guard Gelachovská ktrorá is EEN punter van BEID pijlers. Het douches Zich van de linkerbovenhoek pijler blijven Gerlach Uit - 100 m.dlhý Lichte waar. De linker pijler (Belangrijkste) Uit Het Groene gaf loodrecht springen Slank torent, Little Gerlach te bewaken. In This torent, gevolgd nauwe Maastricht in de natte, Nizhny Gerlach passage en EEN van Deel Haar voortdurende pijler, waarin EEN BELANGRIJK AANTT spikes is TOT netto Onder de Grote sedielko Guard Gerlach Gerlach genaamd Vyšný passage. Het is Aan SW sedielka zei deep stack to the Bodem van de Grote is EEN GROTE, APARTA Drempels Hoge. Recht pijler (zijdelingse) gemeten op ongeveer 200 meter. Beginnen Batizovská er in de vallei, MAAR afschuwelijk dan de onderste break Batizovská pan. Het is nl heeft korter Vier Torens. De Hoogste torent Gescheiden van sterven wordt van Groot-Gerlach bewaker James Diep gedraaid, Batizovský passage aansluit sterven BIJ Vyšný Gerlach schreeuwen kruising links en rechts to Korte Valt op salaris in Batizovská roll pan. Info: V. Tartaarse Jamesák 4 / 86 en J. Gurník Jamesák 6 / 99,

Toegang SW Muur op. Van Het Huis van Silezië Magistrale (genus) to Batizovský Ball (1 en 1 / 4 uur). Aangezien Het effluent Meer Langs de rechterkant Andere to the Kant - Verberg merkbaar - gebeitst de Keien enorm. Door duivin TOT Op de Bodem Van het to Het gras Heuvel gaf Zich uitstrekt sterven in Het gaf Batizovská murene Aan de plaat sterven vanaf de Terrassen in de vallei. Hier schreeuwen Vervoer, Helling Boven gras, Het Aan Het Terras Onder EEN hellend gaf Batizovský boven rechts Onder Muur SW (2 h).

 

Descent:

 

Batizovská Probe Descent (I), de Mees Praktische Snelste en Van de top Gertachovského Schild, 1 uur. Vanaf de top van Het Ravijn Aan de SW kettingen Aan de Bodem Batizovská žPabu Komen Uit sterven Samen Batizovská verleggingen het Zuidwesten en Aan de Onderkant breekt van 100 meter loodrecht op Het Scherm Batizovská Valley. Kana aflopende volgorde (Niederlande ER Ligt sneeuw) en de gehele Bovenste Derde van de Grote-rock schreeuw tapijt, sterven in HIJ verdeelt Tweet Takken. ALS Het dieptepunt in de sneeuw, Gaan we de Richting van de sleuf Onder de Boiler št. SW rib dwarsbalken Gerlach torent to the Volgende Troge. Daalde de Steile rotsen zijn bovengenoemde van de rock-schreeuw terug. Volgende, serpentijn, aanzienlijke SOMS chodníkorn, terug naar Waar is Het Verloren in de Troge. Pretraverzujeme pan links en deur Het gras, rib puinhellingen voldoet Graden Aan de linkerkant van de To the top Goote ketens. Hier kramlí links voldaan EEN EEN Aan Ketting Parachute Kant, sterven Elkaar ontmoeten op de Breuk van de Witte onderste rotsen. Lange traverse Van het juiste platform Aan Het Eind Van De Traverse en links to Recht to Beneden en to the sneeuw sutinoviskó Batizovská in de vallei. Volgende Silezië Deurne OM to the Toegang Onder de kerncentrales in De Muur Tegenover de Beschrijving van de volgorde, en 1 1 / 2 uur.

 

Output Veličkou Klapa op de Gerlach Peak (I). Daal af in omgekeerde volgorde Beschrijving. ALS richtsnoer, uitdagend, vermoeiend, en 3 1 / 2 uur. Silezië Huis van Boven de Groene Drempel Stip Aan Het begin van de Eeuwige Kvetnica Regen (1 / 2 uur) .. Aan Het Eind Van de zigzag-pad Naar links en de Laat passerende boom. Bovendien, over Terpeen enigszins merkbaar gras in de Richting van EEN aanzienlijke daling van de Boven Uit Goote sedielka Ketel. Uit de Mond van de trechter en rechts in de Muur voldaan kettingen kramlí blootgesteld en Dan 15 m stienku, Velický Probe, TOT Licht hellend schreeuwen Helling. Nu in kleine serpentijn, constant houden van EEN Deel van de Groot Recht Van de glijbaan, we handelen in parallel voldaan Het Aan Onder de trein artikel schuin linkerkant van de Aan de Ketel sedielko (1 en 1 / 2 uur Lopen.). De sedielka Naar de Andere Kant EEN Paar meter in de Heuvels en Snel terug uitgangen J van de Goten en Tussen Verschillende ribben en in de sleuf Onder de Boiler Peak (3 / 4 uur.). Vanaf spellen vrouwen die we de Eerste Piek. Passing slot en Gaan Uit Van de Voet van de Pagina Batizovská Valley. De Kloof afdaling Korte en Lange EEN Dan doorkruisen deur niekoťko golvende ribben Dalen en op de Bodem van EEN en Groot Diep had Batizovská netto Onder de top. Ze via Tegenover de Kloof kettingen en to the top van Gerlach Peak.

Een betere vertaling bijdragen

Hartelijk dank voor het bijdragen van uw vertaalsuggestie aan Google Vertalen.

Een betere vertaling bijdragen:

Beschrijving: <br> <br>De hoogste top van de Hoge Tatra en de boog van Karpaten. Peak massief vormt de zijlijn een grote vork. Gerlach van de achterkant van de hoofdkam van de Hoge Tatra, gescheiden door Gerlach (Tetmajerove) zadel (2593 m). De horizontale nok raad is het hoogste punt op de GO markeerde het einde van het IJzeren Kruis. Bovendien, de GO blijft kam door de dubbele doorbuiging Batizovská Gerlach toren (2642 m). Een grove kam opgebouwd uit grote blokken van de ketel Peak (2601 m). De kam verdeelt zij en haar twee takken gekenmerkt Gerlach gesloten ketel. JV bijkantoor nok blijft, nog steeds worden beschouwd, door Avalanche brug (2545 m), tridentaat Čertova torenen uit boven sedielko ketel (2425 m), drie Devil's tanden en eindigt op de top gemerkt Kvetnicovej toren (2433 m). U verliest nok klimmen keer en geleidelijk door de puinhellingen helling met een paar hrbmi. SW tak van de ketel als de nok boven door de sleuf onder de ketel en ingetogen vijf torens, de zogenaamde back dromedaris, eindigend bij Batizovský bal. Gerlach Peak massief is de divisie, het aantal ribben en dalen indicatieve erg moeilijk. Vanuit toeristisch oogpunt naar de top, maar het is verkrijgbaar in twee lijnen van ijzeren kettingen, een van de moeilijkste beklimmingen in de Tatra. Voor de klimmers is het aantrekkelijk en de SW muur, die een ongewoon lange duur van klimmen meestal op stevige rock. <br> <br>De muur kijkt uit op de Velická Valley en heeft twee afzonderlijke delen: lager, ongeveer 350 meter hoog, die is meestal scree helling met meerdere drempels en rotsachtige bergruggen. Het strekt zich uit via de Gerlach - Tetmajerového zadel. Gerlach rond de linkerkant van de toren pijlers. Het bovenste deel, ongeveer 250 meter hoog, is een continu monolithische muur van stevige rock, een vijfhoek vorm. <br>Toegang onder de puntgevel Paryského manier Kienastovou manier of Darmstädterovou manier - zie Gerlach toren. <br> <br>SW muur is vrij smal muur, het bestaat uit twee pijlers en wordt omringd door deep stack hen. Gemeten over de 400 meter, en mondt uit in een driehoekige toren - Groot-guard Gelachovská ktrorá is een punt van beide pijlers. Het strekt zich uit van de linkerbovenhoek pijler blijven Gerlach - 100 m.dlhý lichte kam. De linker pijler (belangrijkste) groeit uit het dal, loodrecht springen slanke toren, Little Gerlach te bewaken. In deze toren, gevolgd nauwe maas in de wet, Nizhny Gerlach passage en een deel van haar voortdurende pijler, waarin een aantal belangrijke spikes is tot net onder de grote sedielko Guard Gerlach, Gerlach genaamd Vyšný passage. Het is aan SW sedielka zei deep stack naar de bodem van de grot is een grote, aparte hoge drempels. Recht pijler (zijdelingse) gemeten op ongeveer 200 meter. Batizovská niet beginnen in de vallei, maar alleen over de onderste break Batizovská pan. Het is korter en heeft vier torens. De hoogste toren van die gescheiden wordt van Groot-Gerlach bewaker James diepe spleten, Batizovský passage die aansluit bij Vyšný Gerlach scree kruising naar links en rechts valt plat op korte pan in Batizovská roll. Info: V. Tartaarse Jamesák 4 / 86 en J. Gurník Jamesák 6 / 99, <br>Toegang op SW muur. Vanuit het huis van Silezië Magistrale (rood) naar Batizovský Ball (1 en 1 / 4 uur). Aangezien het effluent meer langs de rechterkant naar de andere kant - merkbaar parcours - de enorme morene keien. Door hen tot op de bodem van het dal naar het gras heuvel die zich uitstrekt in het dal Batizovská muren aan de plaat die vanaf het terras in de vallei. Hier scree vervoer, gras helling boven, het aan het terras onder een hellend dal Batizovský rechts boven onder SW muur (2 h). <br> <br>Descent: <br> <br>Descent Batizovská Probe (I), de meest praktische en snelste van de top Gertachovského schild, 1 uur. Vanaf de top van het ravijn aan de SW kettingen aan de bodem Batizovská žPabu die samen komen uit Batizovská verleggingen ten zuidwesten en aan de onderkant breekt 100-meter loodrecht op het scherm Batizovská Valley. Kanaal aflopende volgorde (indien er sneeuw ligt) en de gehele bovenste derde van de grote rock-scree rug, die hij verdeelt in twee takken. Als het dieptepunt in de sneeuw, gaan we de richting van de sleuf onder de Boiler št. SW rib dwarsbalken Gerlach toren naar de volgende trog. Zijn daalde de steile rotsen van de bovengenoemde rock-scree terug. Volgende, serpentines, soms aanzienlijke chodníkorn, terug naar waar het is verloren in de trog. Pretraverzujeme pan links en door het gras, puinhellingen rib voldoet graden aan de linkerkant van de goot naar de top ketens. Hier kramlí links met een ketting aan een kant parachute, die ontmoeten elkaar bij het aanbreken van de onderste witte rotsen. Lange traverse van het juiste platform aan het eind van de traverse naar links en recht naar beneden de sneeuw en sutinoviskó Batizovská in de vallei. Volgende deur naar Silezië om de toegang onder de kerncentrales in de muur tegenover de beschrijving van de volgorde, en 1 1 / 2 uur. <br> <br>Output Veličkou klap op de Gerlach Peak (I). Daal af in omgekeerde volgorde beschrijving. Als richtsnoer, uitdagend, vermoeiend, en 3 1 / 2 uur. Van Silezië huis groene stip boven de drempel aan het begin van de eeuwige regen Kvetnica (1 / 2 uur.). Aan het eind van de zigzag pad naar links en laat de passerende stroom. Bovendien, over gras terpen enigszins merkbaar in de richting van een aanzienlijke daling van uit de goot boven sedielka ketel. Uit de mond van de trechter en rechts in de muur met kettingen en kramlí blootgesteld dan 15 meter stienku, Velický Probe, tot licht hellend scree helling. Nu in kleine serpentines, constant houden van een groot deel van de recht van de glijbaan, we handelen in parallel met het aan vlak onder de nok schuin aan de linkerkant van de ketel sedielko (1 en 1 / 2 uur lopen.). De sedielka naar de andere kant een paar meter in de heuvels en J snel terug uitgangen van de goten en tussen verschillende ribben en in de sleuf onder de Boiler Peak (3 / 4 uur.). Vanaf hier zien we de eerste piek. Passing slot en gaan uit van de voet van de pagina Batizovská Valley. De kloof korte afdaling en dan een lange traverse door niekoťko golvende ribben en dalen op de bodem van een groot en diep dal Batizovská net onder de top. Passing via tegenover de kloof en kettingen naar de top van Gerlach Peak. <br>Beschrijving: <br> <br>De Hoogste top van de Hoge Tatra en van de boogie Karpaten. Peak massief zijlijn de Vorm EEN GROTE Vork. Gerlach van de achterkant van de hoofdkam van de Hoge Tatra, Gerlach Gescheiden deur (Tetmajerove) toewijzen (2593 m). De Raad is artikel Horizontale Het Hoogste Punt op de GO markeerde Het Eind Van Het Kruis IJzeren. Bovendien, de GO waar blijft de deur Dubbele doorbuiging Batizovská torent Gerlach (2642 m). EEN Grove, waar opgebouwd Uit van de Grote Blokken Ketel Peak (2601 m). De verdeelt, waar zij en Haar Tweet Takken gekenmerkt Gerlach Gesloten Ketel. JV bijkantoor artikel blijft, Nog rossen Worden beschouwd, Avalanche deur Brug (2545 m), Devil tridentaat torenen boven Uit sedielko Ketel (2425 m), Tanden Drie Devil's en eindigt op de top gemerkt Kvetnicovej Torent (2433 m). In artikel verliest geleidelijk klimmen en Keer puinhellingen deur de Helling voldaan EEN Paar hrbmi. SW van de Ketel ALS zodat de deur boven de sleuf artikel Ketel en Onder de Torens Vijf ingetogen de zogenaamde back dromedaris, eindigend BIJ Batizovský pack. Gerlach Peak massief is Divisa DE, EN Het AANTT ribben Dalen indicatieve ERG moeilijk. Vanuatu oogpunt toeristisch to the top, MAAR Het is verkrijgbaar in de Tweet Lijnen IJzeren kettingen van, EEN van de in de moeilijkste beklimmingen Tatra. VOOR DE klimmers en aantrekkelijk Het is de Muur SW, sterven EEN Lange Duur van ongewoon klimmen meestal op stevige rock. <br> <br>De Muur Uit kijkt op de Velicka Valley en heeft Tweet afzonderlijke Delen: pils, ongeveer 350 m hoog, sterven meestal schreeuwen Helling is voldaan en meerdere Drempels ruggen rock. Het douches Zich Uit via de Gerlach - Tetmajerového ingedeeld. Gerlach Ronda de linkerkant van de pijlers torent. Het Bovenste Deel, ongeveer 250 m hoog, is EEN van continu monolithische Muur stevige rock, Vorm EEN Vijfhoek. <br>Toegang Onder de puntgevel Paryského Kienastovou gril gril gril van Darmstädterovou - See Gerlach torent. <br> <br>SW Muur is emaille Muur Vrij, doorsturingslijst is leeg Uit Het Tweet pijlers en wordt omringd deur duivin stack diep. Gemeten over de 400 m, en in EEN Uit monde driehoekige torent - Groot-guard Gelachovská ktrorá is EEN punter van BEID pijlers. Het douches Zich van de linkerbovenhoek pijler blijven Gerlach Uit - 100 m.dlhý Lichte waar. De linker pijler (Belangrijkste) Uit Het Groene gaf loodrecht springen Slank torent, Little Gerlach te bewaken. In This torent, gevolgd nauwe Maastricht in de natte, Nizhny Gerlach passage en EEN van Deel Haar voortdurende pijler, waarin EEN BELANGRIJK AANTT spikes is TOT netto Onder de Grote sedielko Guard Gerlach Gerlach genaamd Vyšný passage. Het is Aan SW sedielka zei deep stack to the Bodem van de Grote is EEN GROTE, APARTA Drempels Hoge. Recht pijler (zijdelingse) gemeten op ongeveer 200 meter. Beginnen Batizovská er in de vallei, MAAR afschuwelijk dan de onderste break Batizovská pan. Het is nl heeft korter Vier Torens. De Hoogste torent Gescheiden van sterven wordt van Groot-Gerlach bewaker James Diep gedraaid, Batizovský passage aansluit sterven BIJ Vyšný Gerlach schreeuwen kruising links en rechts to Korte Valt op salaris in Batizovská roll pan. Info: V. Tartaarse Jamesák 4 / 86 en J. Gurník Jamesák 6 / 99, <br>Toegang SW Muur op. Van Het Huis van Silezië Magistrale (genus) to Batizovský Ball (1 en 1 / 4 uur). Aangezien Het effluent Meer Langs de rechterkant Andere to the Kant - Verberg merkbaar - gebeitst de Keien enorm. Door duivin TOT Op de Bodem Van het to Het gras Heuvel gaf Zich uitstrekt sterven in Het gaf Batizovská murene Aan de plaat sterven vanaf de Terrassen in de vallei. Hier schreeuwen Vervoer, Helling Boven gras, Het Aan Het Terras Onder EEN hellend gaf Batizovský boven rechts Onder Muur SW (2 h). <br> <br>Descent: <br> <br>Batizovská Probe Descent (I), de Mees Praktische Snelste en Van de top Gertachovského Schild, 1 uur. Vanaf de top van Het Ravijn Aan de SW kettingen Aan de Bodem Batizovská žPabu Komen Uit sterven Samen Batizovská verleggingen het Zuidwesten en Aan de Onderkant breekt van 100 meter loodrecht op Het Scherm Batizovská Valley. Kana aflopende volgorde (Niederlande ER Ligt sneeuw) en de gehele Bovenste Derde van de Grote-rock schreeuw tapijt, sterven in HIJ verdeelt Tweet Takken. ALS Het dieptepunt in de sneeuw, Gaan we de Richting van de sleuf Onder de Boiler št. SW rib dwarsbalken Gerlach torent to the Volgende Troge. Daalde de Steile rotsen zijn bovengenoemde van de rock-schreeuw terug. Volgende, serpentijn, aanzienlijke SOMS chodníkorn, terug naar Waar is Het Verloren in de Troge. Pretraverzujeme pan links en deur Het gras, rib puinhellingen voldoet Graden Aan de linkerkant van de To the top Goote ketens. Hier kramlí links voldaan EEN EEN Aan Ketting Parachute Kant, sterven Elkaar ontmoeten op de Breuk van de Witte onderste rotsen. Lange traverse Van het juiste platform Aan Het Eind Van De Traverse en links to Recht to Beneden en to the sneeuw sutinoviskó Batizovská in de vallei. Volgende Silezië Deurne OM to the Toegang Onder de kerncentrales in De Muur Tegenover de Beschrijving van de volgorde, en 1 1 / 2 uur. <br> <br>Output Veličkou Klapa op de Gerlach Peak (I). Daal af in omgekeerde volgorde Beschrijving. ALS richtsnoer, uitdagend, vermoeiend, en 3 1 / 2 uur. Silezië Huis van Boven de Groene Drempel Stip Aan Het begin van de Eeuwige Kvetnica Regen (1 / 2 uur) .. Aan Het Eind Van de zigzag-pad Naar links en de Laat passerende boom. Bovendien, over Terpeen enigszins merkbaar gras in de Richting van EEN aanzienlijke daling van de Boven Uit Goote sedielka Ketel. Uit de Mond van de trechter en rechts in de Muur voldaan kettingen kramlí blootgesteld en Dan 15 m stienku, Velický Probe, TOT Licht hellend schreeuwen Helling. Nu in kleine serpentijn, constant houden van EEN Deel van de Groot Recht Van de glijbaan, we handelen in parallel voldaan Het Aan Onder de trein artikel schuin linkerkant van de Aan de Ketel sedielko (1 en 1 / 2 uur Lopen.). De sedielka Naar de Andere Kant EEN Paar meter in de Heuvels en Snel terug uitgangen J van de Goten en Tussen Verschillende ribben en in de sleuf Onder de Boiler Peak (3 / 4 uur.). Vanaf spellen vrouwen die we de Eerste Piek. Passing slot en Gaan Uit Van de Voet van de Pagina Batizovská Valley. De Kloof afdaling Korte en Lange EEN Dan doorkruisen deur niekoťko golvende ribben Dalen en op de Bodem van EEN en Groot Diep had Batizovská netto Onder de top. Ze via Tegenover de Kloof kettingen en to the top van Gerlach Peak.

 

 

Talen die beschikbaar zijn voor vertaling:

 

Afrikaans

Albanees

Arabisch

Bulgaars

Catalaans

Chinees

Deens

Duits

Engels Ests

Fins

Frans

Gallicisch

Grieks

Haïtiaans Creools

Hebreeuws

Hindoestaans

Hongaars Iers

IJslands

Indonesisch

Italiaans

Japans

Jiddisch

Koreaans

Kroatisch

Lets Litouws

Macedonisch

Maleis

Maltees

Nederlands

Noors

Oekraïens

Perzisch

Pools Portugees

Roemeens

Russisch

Servisch

Slovaaks

Sloveens

Spaans

Swahili

Tagalog Thai

Tsjechisch

Turks

Vietnamees

Wels

Wit-Russisch

Zweeds

©2010 Google - Rechtstreekse vertaling

En de hartelijke groeten van Poetsdoekje...

 

COMPUTERS ??!!.... De meeste fouten zitten tussen het toetsenbord en de stoel........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...