Ga naar inhoud


[Nokia 9902S] DolbyDigitaal op Nokia 9902S met AD2.2 ??


Gast CK

Aanbevolen berichten

Weet iemand mij te vertellen of er in de laatste software-upgrade (AD2.2) aanpassingen zijn gemaakt, waardoor DolbyDigitaal actief is geworden.

Ik ben al druk aan het zoeken geweest en vind wel her en der de melding dat dit in versies 1.0/1.1/1.2/2.0 NIET het geval is, maar nergens nog over versie 2.2

(Helaas ben ik wel bang dat ik het antwoord al weet...)

 

Zelf ben ik (nog) niet in het bezit van een digitale versterker, maar heb wel de planning om er een te kopen en wil graag vast weten of het zal werken.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi ronnie,

 

Bedankt voor je reactie en die zeer interessante link(s).

Hij staat ondertussen in m'n bookmarks <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

 

DolbyDigitaal staat inderdaad niet op de 'errors and wanted' lijst, maar voor zover ik van de importeur (Revah) heb begrepen, is dat DD wel bij de fabrikant op wanted-lijstje staat (werd een jaar geleden al verteld).

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik he hier een Satellite van 24nov vorig jaar waarin door Nokia is aangekondigd dat de microcode voor AC3 klaar is en er een update komt nog voor de feestdagen (welke feestdagen stond er helaas niet bij).

 

Maar goed, het enigste probleem dat ik nu eigenlijk ondervind is niet alleen dat ie traag is, maar als je bv. uit de timer of het menu terugkomt kun je niet direct zappen zoals voorheen (duurt zeker 10sec, de processor is dan blijkbaar ergens mee bezig). Hij onthoud echter wel wat je gedaan heb, dus na die tijd voort ie al je toetsaanslagen uit.

 

Groet,

Mard

 

Nokia 9902, AD2.2

Afgezien van mijn mobieltje, waarschijnlijk de laatste Nokia apparaat thuis (tenzij ze de problemen serieus nemen en alsnog een goede update beschikbaar stellen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...