Ga naar inhoud


het rot beeld knippert help !!!!!!!!!!!!!!!!!


Gast

Aanbevolen berichten

heb vandaag een hyundai hss 1000 ir gekocht en hem meteen gepatch met eerst de nieuwe orginele patch de hd107ce en daarna de maart patch de hs1000p daarna de nieuwste settinglijst er in van de astra en hotbird daarbij een fun met de boris files en no komt het na een paar minuten beeld geeft hij 1 a 2 seconde zwart beeld en dan weer een minut of 10 weer gewoon beeld en dan weer 1 a 2 seconde zwart beeld dat de hele dag door op bijna alle kanalen. wie weet hier iets op .

oja en klopt het dat als je zapt dat hij reete langzaam is met zappen soms 4 a 5 seconden voor je beeld heb volgens mij heb weer een mis koop gedaan en had ik beter een samsung kunnen kopen

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het beeld knippert wel eens, maar niet zo vaak als jij aangeeft :-(

 

en het zappen gaat natuurlijk wel langzamer dan normale kabel of antenne, das het nadeel van een schotel, naast alle voordelen. Zeker bij gecodeerde kanalen duurt het zappen wat langer

 

maar je hyunnie is zeker geen miskoop!, draai nu 2weken ongeveer en ben zeer tevreden <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren, er bestaat nog steeds die spraakverwarring over de patch.

 

Een patch is een stukje programma dat er voor zorgt dat er in bestaand aanwezige software iets aangepast wordt.

 

Wat we doen met het patchen van de Hyundai is het flashen van eem al gepatchte firmware.

Het is dus niet zo dat we bijvoorbeeld 1.07 in de hyundai zetten en dan met een patch er alcamm van maken!! Nee, iemand heeft de 1.04 versie zodanig aangepast dat die allcam is (gepatcht) en die flashen we dus in de hyundai!

 

Waarom zeg ik dit? Ik zie steeds mensen eerst een originele versie erin zetten en dan "de patch er overheen". Dit heeft dus geen zin: de "patch" is dus al een andere aangepaste firmware. Een voorbeeld van een echte patch is Pmc-edit bij de humax, dan pas je werkelijk een klein gedeelte van de bestaande firmware die er op dat moment inzit aan.

 

Dus niet meer doen 1.07 --> patch maart --> werkt niet goed --> 1.05 --> patch maart --> enz In dit voorbeeld veranderd er dus niets!!!!

 

Voor wat betreft dat knipperen en traag zappen.....

tip 1. Zorg dat er beslist niet meer kanalen instaan dan +/- 1200 (radio en tv)

tip 2. Kijk de instellingen even na voor wat betreft de aansturing van de tv

 

Zapsnelheid moet ergens tussen de 1 en 1.5 seconden maximaal zitten

 

Had je beter de samsung moeten nemen???? Hmmmmmm, ik zit in het Hyundai forum hè...... ik heb ze beide en ik moet zeggen dat de samsung minder last heeft van "storingen"

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...