Ga naar inhoud


Hyundai Resetten ??


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb op dit moment 2 problemen met mijn ontvanger.

 

1.) Wanneer ik de ontvanger aanzet krijg ik 9 van de 10 keer geen beeld.

Ik moet dan eerst even zappen naar een ander kanaal.

Het maakt niet uit op welk kanaal als eerste komt gecodeerd of niet pas na het overschakelen naar het volgende kanaal krijg ik pas beeld.

 

2.) Het komt ook nog al eens voor wanneer ik mijn Hyundai na ongeveer 3 a 4 dagen gebruik aan zet en dan helemaal beeld meer krijg.

Hij geeft dan aan dat er geen of slecht signaal is.

Zappen helpt niet meer hij geeft het bericht aan op alle kanalen.

Pas nadat ik de aan/uit toets gebruik( welke zich bevind aan de achterzijde van de ontvanger ) doet hij het weer.

 

Wie heeft raad.

<img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zou het kunnen dat je de eerste gepatchte firmware erin hebt zitten?? Deze had de narigheid dat je de Hyunai op een FTA kanaal moest uitzetten (bijvoorbeeld BVN). Deed je dat niet, had je een probleem als je hem weer aanzette!! Oplossing de gepatchte firmware van Maart erin zetten. Het voordeel hier is tevens van dat je dan ook nagra kunt kijken.

 

De tweede vraag wordt gedeeltelijk verholpen met wat boven staat. Het zou echter kunnen zijn dat er veel kanalen in hebt staan. Een nare eigenschap van de Hyundai is dat hij nogal instabiel wordt bij meer dat zo'n 1200 kanalen (radio + tv!!). Zorg ervoor dat je daar beslist niet boven komt.

Haal dus eventueel een flink aantal kanalen eruit die je toch niet (kunt) kijkt(en) en je zult zien dat de Hyundai een stuk prettiger werkt

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zit een Maart patch in en ik heb minder dan 200 kanalen vast gezet.

En dit inclusief radio.

<img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

oke daar gaan we looki heeft bij mijn alles bijna al geprobeerd maar het is nog niet helemaal opgelost ,zou graag willen weten of je een monoblok hebt,mijn satelietboer zegt dat je de oude software terug moet zetten dan is het probleem opgelost maar heb je er weer andere voor terug.wat ik nou doe ,zolang er geen oplossing voor is ik laat de hyundai gewoon aan heb je ook geen probleem ,maar het kan eigenlijk niet zo ,hoop dat er gauw een oplossing voor komt wand het is niet de weg. <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...