Ga naar inhoud


Seca2 en de FS5800HA


Gast

Aanbevolen berichten

Binnenkort hoop ik mijn eerste systeem te kopen <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> en ik had de FS5800HA op het oog. Ik heb echter natuurlijk niet veel zin om enkele maanden na mijn aankoop te ontdekken dat de introductie van Seca2 of Viacces2 het systeem compleet uitschakelt en daarom wou ik graag even informeren over de compatibiliteit van de FS5800HA met Seca2 en Viacces2... alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Met een Universeel 1.1406 t/m 1.1417 cam is hij compatible met Aston nog niet deze doet de Seca II kaart ( Zwarte weduwe bij ons )aan het eind van de maand niet updaten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je antwoord, maar ik denk dat je daar net iets te snel ging <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> ... Wat bedoel je precies met 'nog niet deze doet de Seca II kaart ( Zwarte weduwe bij ons )aan het eind van de maand niet updaten.' Sorry, maar ik ben vrij nieuw in deze materie <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> Bedoel je dat de AU functie niet werkt bij deze kaarten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...