Ga naar inhoud


[Strong] Paar vraagjes over v9 final version


robinhawk

Aanbevolen berichten

Onlangs heb ik de v9b final version op mijn 8000 (v20) gezet en, ik moet zeggen, hij is er behoorlijk van opgeknapt. Ik werk momenteel met een goldcard. Nu heb ik echter een paar vragen:

 

1. De achtergrond voor teletekst is veranderd, ik heb nu een "doorschijnend" tekstbeeld met het programma wat op de zender is op de achtergrond. Kan ik dit anders instellen, zodat teletekst beter te lezen is?

 

2. Alleen C+rood staat ingesteld op irdeto, ik moet deze zender iedere keer middels de + knop op seca zetten. De overige ned. kanalen staan standaard op seca, hier hoeft het dus niet bij. Is dit te veranderen?

 

3. Zojuist had ik de groene balk in beeld, die aangaf dat de decoder nieuwe soft laadde....., (de laatste keer dat ik die had is geloof ik een jaar geleden op mijn ongepatchte strong). Decoder liep nu trouwens vast en de soft is ongewijzigd gebleven. Kan C+ de soft in mijn receiver nog aanpassen?

 

Wie weet wat?

 

vr gr Robinhawk <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beste Robinhawk

 

Die vraag over teletekst daar kan ik je niet over vertellen en dat C+ in irdeto gaat staan kun je instellen je drukt op menu dan op 2 dat krijg je je kanalen lijst en door middel van je E toets kun je je systeem in instellen

 

En wat betreft je software ik heb het laatst ook een keer gehad toe ik even de orginele software terug gezet heb. Ik weet in of ze er echt je software kunnen veranderen maar ik heb nog nooit een strong gezien die door de satteliet een update heeft gehad.

 

Groeten ROMA <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Roma,Robinhawk.

 

 

C+ , Nederland heeft reeds meerder malen getracht de software van de strong aan te passen,maar dit is steeds mislukt.Dit is niet zo met de Philips ,daar deze software regelmatig wordt aangepast, en de aanvallen op niet abo kaartjes regelmatig gebeurt.Dus laat ons hopen dat dit niet lukt,en dat de Nederlanders ,enz. inzien dat er ook nog andere toestellen op de markt zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Roma, thanks, het is gelukt. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

@***ongewenste_url***, ik zag het bij een collega met zijn ongepatchte flipsje. Mijn Strong was gepatched, ik bleef beeld houden en bij mijn collega om de haverklap geen beeld meer, uiteindelijk is hij overstag gegaan en heeft zijn deco laten patchen....

 

Bedankt voor de reacties,

 

vr gr Robinhawk <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Robinhawk

 

Bij de philips is het vrij normaal als je om de twee weken geen beeld meer hebben.

Maar dat komt volgens mij niet omdat ze met de software gaan updaten maar omdat ze dan bijv. weer met andere keys beginnen te zenden want C+ en C digitaal zenden steeds met 2 coderingen kijk maar naar deze maand als je met de augustus keys werk heb je beeld maar de september keys geven ook al beeld en eerder veranderde ze elk eind van de maand.

Daarna begonnen ze al in het midden van de maand te verander en dan kon je de donder op zeggen dat de philipsen geen beeld meer hadden dus naar mijn zit het daar in

 

Groeten ROMA <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Ik werk met een strong en met een hyhundai,en hierop werken de keys voor september zeker nog niet.

Ik denk dat het bij de Philips een zaak van patchen is.

Groetjes van ***ongewenste_url***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...