cookie monster Geplaatst: 17 juni 2023 Geplaatst: 17 juni 2023 C o o kie M o nster C U L'8'R WEIRDOGAToRS I was born once , as an invasion of the bodysnatchers , but the doctor did get a brain-attack !! my name: breedbandwurger 1967 casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2
Mojo Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 1 You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
Tonskidutch Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 waar is die klok te koop? 😁 Dandelion Pleasentries Röyksopp
Mojo Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 3 minuten geleden, Tonskidutch zei: waar is die klok te koop? 😁 Kein Bier vor vier klok googlen 👍 You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
gerrit B Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
cookie monster Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 (aangepast) https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Beer_soup?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=en https://njam.tv/recepten/romige-biersoep-met-cheddar http://www.vichte.be/index.php/dorp/streekgerechten/38-biersoep Lees de onderste regel van de receptbereiding , net onder de bollekes !! 2 uren geleden, Mojo zei: Kein Bier vor vier klok googlen 👍 Bangelijke klok , die moet men in de stamkroeg ophangen 😁 18 juni 2023 aangepast door cookie monster C o o kie M o nster C U L'8'R WEIRDOGAToRS I was born once , as an invasion of the bodysnatchers , but the doctor did get a brain-attack !! my name: breedbandwurger 1967 casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2
Tonskidutch Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 (aangepast) ik heb nog wel een recept van het origineel Vlaams stoofpotje met riblappen + Westmalle dubbel in de Römertopf en knapperige schijfjes Baguette met mosterd en knoflook bestreken. Vercingetorix zou er nog voor opstaan van de doden. aldus het recept Quote Ingrediënten Magere riblappen 500 gram voor 4 personen Twee grote witte ajuin Vier teentjes knoflook Een kleine Baguette Peper Zout Tijm takjes Jeneverbes Geklaarde boter (en scheutje warm geperste Olijfolie) 2 flesjes Westmalle Dubbel (donkerbruin) Fijne scherpe mosterd Braad middelen Een passende Römertopf voor het stoven / smoren Een geëmailleerde Crueset ketel voor het aanbraden Een fornuis en oven, anders word het niks 😊 Werkwijze Begin met de riblappen, die snij je tegen de draad in lange 1 a 1,5 cm strepen en leg ze terzijde opdat ze op kamer temperatuur kunnen komen nadat ze uit de frigo komen. Dan neem je de Ajuin en schilt die natuurlijk welke dan au Julienne gesneden worden. Je hebt tijd zat, snij de Baguette in duimdikke schijfjes bestrijk ze met de mosterd, en knijp met de knoflook pers de knoflook op de mosterd en leg ze in de buurt op je aanrecht. Laat de aanbraad ketel even warm worden op je fornuis en doe een goede klont geklaarde boter erin die dan redelijk snel smelt en giet een scheutje olijf olie erbij. We beginnen met het vlees opdat in de ketel mooi rondom kan aanbraden. Dat is met voorzichtig wentelen van de vleesstukken na 1 a 1,5 minuut gereed. Onze Römertopf hebben we natuurlijk al in water 5 minuten laten weken. Daar gaat het aangebraden gebruind vlees in met een schuimspaan opdat boter en olie achterblijven in de ketel. Onze oven gaat al op voorverwarming 170~180 graden aan. We doen nu de ajuin in de achtergebleven boter en olie en laten die mooi glazig worden in de braadketel. Daarover gaan de twee flesjes Westmalle dubbel, let op giet niet te snel want dat schuimt nog al. Daarmee deglaceren we ook de aanbaksels van de ketel. (een en al smaak) Je neemt die vochtige Römertopf en geeft het vlees daarin nog een paar draaien van de pepermolen en zout waarna je de glazige uien en de Westmalle marinade eraan toevoegt, steekt een paar takjes verse tijm ernaast met 2 jeneverbessen en bedekt het geheel met die voor bestreken schijfjes brood. Het vlees staat ruim onder de bier marinade. (de Römertopf grootte is bij mij 1,5 liter) Deksel op de Römertopf en hoppa in de voorverwarmde oven hoogte midden in op hete lucht 80 minuten. De saus is perfect als die voor de helft is ingekookt. Dus we kijken een keer of drie gedurende de 80 minuten. Ovenwanten gebruiken a.u.b. Niet alle ovens geven dezelfde warmte dus ken uw oven. Dit is echt lekker met Patatten Frites en een lichte salade. p.s. er is geen alcohol meer aanwezig in uw gerecht dus kan ook voor kinderen 18 juni 2023 aangepast door Tonskidutch recept Dandelion Pleasentries Röyksopp
Mojo Geplaatst: 18 juni 2023 Geplaatst: 18 juni 2023 3 uren geleden, Tonskidutch zei: ik heb nog wel een recept van het origineel Vlaams stoofpotje Alleen die van Jeroen: https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-friet À propos: staat dat hier nu op het avondeten You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
joker55 Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 Een gezondheidstest in Enschede, Twente. 3 HUMAX iCord is vervangen door de VU+ 4k SOLO,
joker55 Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 HUMAX iCord is vervangen door de VU+ 4k SOLO,
joker55 Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 HUMAX iCord is vervangen door de VU+ 4k SOLO,
edbe Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 2 x Gigablue UHD & 2 x Bigsat 45e,42e,39e,28e,23e,19e,13e,9e,5e and 30w,24w,15w,5w,1w,2e,7e
edbe Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 2 x Gigablue UHD & 2 x Bigsat 45e,42e,39e,28e,23e,19e,13e,9e,5e and 30w,24w,15w,5w,1w,2e,7e
joker55 Geplaatst: 19 juni 2023 Geplaatst: 19 juni 2023 HUMAX iCord is vervangen door de VU+ 4k SOLO,
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuwe accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen