Ga naar inhoud


NCRV haalt programma Keith Bakker uit programmaring


ferrarisat

Aanbevolen berichten

Citaat:
Een groot artikel in De Telegraaf van morgen heeft de NCRV doen besluiten om een nieuw seizoen van het programma Family Matters per direct uit de programmering te schrappen. Komende dinsdag zou de NCRV starten met een nieuwe serie afleveringen.

Vandaag plaatste De Telegraaf op internet al een aankondigingsartikel waarin werd bekend gemaakt Keith Bakker, verslavingsdeskundige en persoon waar het programma Family Matters rond draait, onder andere door ex-patiënten en ouders wordt beschuldigd van misbruik. Waaruit dit misbruik precies uit bestaat wordt morgen in een groot artikel in De Telegraaf bekend gemaakt. Als klein tipje werd wel opgelicht dat Keith Bakker bijzondere belangstelling zou hebben voor jonge vrouwelijke patiënten.

De NCRV heeft besloten om het derde seizoen van Family Matters per direct uit de programmering te schrappen. Deze was al in het Spaanse Andalusië opgenomen. Bakker heeft daar samen met verslaafden en ouders van game en eetstoornissen aan het programma gewerkt. De publieke omroep zegt geschokt te zijn door de aantijgingen die vandaag door De Telegraaf richting Keith Bakker zijn geuit. “Meerdere cliënten laten zich zeer kritisch uit over de werkwijze van Keith Bakker als therapeut. Een therapeut kan alleen werken vanuit een absolute vertrouwensbasis. Die vertrouwensbasis is in deze situatie weggevallen” aldus de NCRV in een persverklaring.

 

 

Bron: Totaaltv

Datum: 10-12-2010

Geschreven door: Jarco Kriek

DM 800HD open pli

T90 7-13-19.2-23.5-28.2 Oost en 30 West

Amiko Alien

Samsung LE40A856

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...