Ga naar inhoud


Film opgenomen met de Topfield op je PC afkijken!


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Na lang zoeken, toch gevonden :-) Een stukje software om je hardisk uit je topfield aan je pc te hangen en er files van af te halen.

 

TFDISK maakt dit mogelijk. Je kan hier vrij eenvoudig films van je harddisk mee afhalen in meerdere formaten, o.a. als VOB files (het standaard DVD formaat). Je kan ze dan dus gelijk op je PC afspelen of gaan converteren naar divx of wat dan ook maar. Je hebt ook de optie alleen de audio er af te halen als mp3 (handig voor concerten, etc).

 

De software werkt alleen onder windows 2000 of XP, want het moet je harddisk rechtstreeks kunnen aansturen (dit kan niet onder windows 9x).

 

Hier de link on de software te halen en tevens andere gave dingen als bijzondere TAP applicaties. De software is te vinden onder de TAP-Applikationen knop (helemaal onderop).

 

TopField TF4000PVR Website

 

Het is me nog niet gelukt om gescrambelde files er van af te halen, zodat deze op de PC gedescrambled kunnen worden, maar heb hier al contact mee opgenomen met de programmeur van de software. Dus misschien in de toekomst.

 

Groetjes,

Anykey

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Daar kan PeN ook niets aan doen.

 

Als de filmen versleuteld op de disk liggen dan rest niets anders als deze tijdens afspelen op je topfield direct de opname knop te drukken. dan komt deze opname ongesleuteld op de disk te liggen.

 

verder zijn er een aantal mensen bezig om aan de hand van de te exporteren formaten (MPV met MPA, M2P, VOB of RAW) hoe deze opnames juist gearchiveerd kunnen worden. Er bestaat al een oplossing om deze op 3 SVCD te pakken (voor een 1.5 uur durende film)

 

Een moeilijk bestaat er nog om van een 2.6 Gb film een DVD te maken.

 

Snopper

Xtrend ET9500 met OpenPli 3.0 met Kathrein 90cm (19.2 en 23.5)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...