Ga naar inhoud


[Strong] Foutmelding!!!!!!


Gast

Aanbevolen berichten

Ik krijg de volgende foutmelding als ik een 8000 v22 wil upgraden naar v9.

HELP!!!!

ram_a01f0000

ERROR: command key (0xbafecede, a1200000

BACK TO BOOT PROMPT

Acces code ? <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Pffff m,n 8100 doet het weer (zelfs beter dan voorheen!), wil ik wel ff andyking voor bedanken.

 

<img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

Citaat:
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Joey,

Bedankt voor de waardering en het was graag gedaan!(daar zijn we hier toch voor hé) <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor wat het waard is,ik zal ook meer eens vertellen hoe ik het opgelost heb. Voor een volgend iemand

Ik bleef dus steken bij de melding Acces code?. Het was inderdaad een verkeerde file die ik had.

Ik heb toen na lang aarzelen en over en weer emailen met andyking, de powerknop uitgezet en de stekker uit het stopkomtakt gehaald, daarna zo snel mogelijk de serieel en paralel kabels eruit getrokken (ook in die volgorde) daarna kreeg ik van de pc een foutmelding van het schrijven naar de printer(generic).

Ik heb even gewacht daarna de stekker van strong weer in het stopkontakt. en gecheckt bij het aanzetten of de datum in display verscheen. (dit was inderdaad het geval.)

Ik heb toen het hele riedeltje weer herhaald alleen toen met de goede file en het ging foutloos hij werkt als een speer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@joey_online,

Ik denk dat het altijd goed is om een beknopt overzicht te geven van de feiten nadat men een probleem via PM opgelost heeft. Veel beginners vragen eerst maar er zijn er toch nog altijd die eerst oudere postings lezen en die kunnen hieraan dus iets hebben.

Als ik jou verhaal lees vermoed ik dat het verbreken van de seriele verbinding de oplossing was. Als je een strong opstart komt hij enkel access code vragen als je er via de seriele link heel snel ctrl-C naartoe stuurt. Als je dan cafe ingeeft komt je strong in de boot-mode. Waarschijnlijk stuurde de loader om 1 of andere reden die code naar de strong en heb je dit doorbroken door de verbinding te verbreken. In dergelijke situaties is het nooit slecht om zowel de PC als de strong gewoon te herstarten.

Suc6 verder.

Wat je via internet niet vindt hoef je meestal niet verder te zoeken.

 

Kathrein UFS-910 (AAF2.0e/E2 versies) +WiFi +sataHD & Multytenne Twin

Samsung LE46A552: 46" Full HD.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...