Ga naar inhoud


Wat vinden jullie van......


Gast

Aanbevolen berichten

Hola,

 

Toxic heeft zoals jullie gezien hebben het Platform Fortec Star samen gevoegd met Manhatten en Arnion, mijn vraag aan jullie is wat vinden jullie daarvan ?

 

Mijn bevindingen:

Ik weet dat Fortec Star, Grundig, Manhatten, Arnion receivers betrekt van een OEM fabrikant Telstar. Fortec Star heeft ook de nieuwe Elite lijn op de Media Cast laten zien welke nu online en te verkrijgen is en niet door Telstar woord geproduceerd, deze lijn heeft een nummering die vergelijkbaar is met Manhatten maar geen millimeter overeen komt met deze Qua hardware en SW ! Wat krijg je ? Ik denk een hoop gekloot met het proberen van het upgraden van receivers ! Men denkt immers dat sommige modellen gelijk zijn ! Wat in het geheel niet is !

 

Wat denken de moderatoren er van ?

 

Salu2

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hola,

 

Sommige wel andere weer niet.

Manhatten heeft model Starlight 5800 en Arnion de 6400 is gelijk met de 5400Z van Fortec.

De 5800HA van Fortec is Harddisk voorbereid en daar past de sw van Mahatten 5800 en Arnion weer niet in en krijg je hoop problemen mee.

De Starlight 5600 van Manhatten kun je niet koppelen aan de FSCOX 5600 van Fortec deze zijn qua hardware en specs geen mm gelijk en sw kun je dan ook niet uitwisselen ! Dus beter voor elk merk een apart platform instellen gelijk de andere. Met Hyundai en Kathrein heb ik geen ervaring in hoeverre die overeen komen met elkaar.

 

Salu2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wie zegt er dan dat ze allemaal hetzelfde zijn?

Dit forum is voor Fortec Star, Manhattan en Arnion. Het is of dit of allemaal weg, want ze zijn geen van alles populair genoeg voor een appart forum en we kunnen niet voor iedere receiver een appart forum aanmaken. We hebben al erg veel forums en iedere forum is weer 4 database queries meer, voor iedere index pagina die opgevraagd wordt. Het board wordt er dus flink langzamer op als het druk is.

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Toxic,

 

Dat lijkt me wel zo klaar als een klontje hoe jij erover denkt.

Trouwens Samsung en Topfield kun je samen schuiven scheelt toch weer minder databases en is het board weer sneller uuhhh wie zegt dat ze gelijk zijn ?

Populariteit : Ik bekijk het zo: als er veel gelult word over een ontvanger betekent het dat er problemen zijn kijk maar in de forums dat blijkt. Is er weinig of niets aan te merken dan word er automatisch minder over problemen gewauweld.

 

Salu2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die enorme stortvloed aan reactie op jouw onderwerp betekent ook dat we het hier over zeer populaire ontvangers hebben en echt niemand wil dat ze onder 1 forum vallen:-))

Iedereen is het met je eens zoals je ziet. Zwijgen was toch toestemmen? <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...