Ga naar inhoud


Gbsat / Emtech ,wie o wie ?


Gast

Aanbevolen berichten

Wie heeft er een Gbsat of Emtech ontvanger en kan hier zijn ervaringen over vertellen. Oa over het menu, aansturing Stab motor en MM gedrag. Waar gekocht en is frimware onderling uitwisselbaar? <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


De GBsat/Emtech is zo beetje echt de beste HD ontvanger die ik in bezit gehad heb (en er een hoop hier in dit kamertje gehad). Hij draait heel constant en bijna geruisloos. Opnemen gaat perfect. Time shift is okee. Echt een wereld ontvangertje.

 

Het gebruik van de disceq is optimaal te noemen. Hij kan alle soorten aan en heeft als 1 van de eerste ontvangers op dit moment Usuals in zich. Dat is de nieuwe manier van disceq en bij deze hoef je alleen je positie op te geven waar je woont (A/L) even afstellen op de middelste sat (in ons geval hier in Nederland sirius 5 oost) en de ontvanger zoekt zelf heel nauwkeurig en perfect alle satellieten op.

 

Werking met de MM gaat perfect. Je moet dan wel even de soft terug downgraden naar 2.15 (standaard zit er nieuw 2.16 in welke de Irdeto 1.06 CI tot All cam maakt maar dat zapt niet zo lekker met de MM) en het loopt als een trein. Er is een gratis editor (welke goed bruikbaar is) online en ook de softupdates zijn vrij frequent.

 

Settingslijsten en binnenkort ook de grote testverslagen van deze ontvanger staan op www.satplaza.com . Voor eerdere testverslagen kun je terecht bij Satcritics en Tele Satellite.

 

In Nederland is er bij mij weten 1 bedrijf welke deze in het assorti heeft. Deze is echter heel duur. Dan kan je hem beter uit Engeland halen. Is prima geregeld bij het bedrijf waar ik hem vandaan hebt. Binnen 2 dagen goed bezorgd door Nederlandse Pakkettendienst in elke willekeurige plek in Nederland en als je het uitrekend bijna 100 euro goedkoper. Je hebt overigens twee modellen. De 20 gb HD uitvoering (2CI20) en de 60 gb HD uitvoering (2CI60). Kleuren die leverbaar zijn zijn zilver en black slate. En vooral die laatste kleur is heel mooi met zijn groene ledjes.....

 

Mocht je willen weten waar je hem in Engeland kan krijgen moet je maar even PMen ivm reclameregels.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...