mereltje Geplaatst: 24 mei 2011 Geplaatst: 24 mei 2011 http://nl.wikipedia.org/wiki/Madame_Jeanette_%28specerij%29 sterkte Groeten Willy Luister naar ieders kritiek maar behoud je eigen oordeel (William Shakespeare)
leo1949 Geplaatst: 24 mei 2011 Geplaatst: 24 mei 2011 Origineel bericht van: mereltje http://nl.wikipedia.org/wiki/Madame_Jeanette_%28specerij%29 sterkte Die Madame Jeanette zijn niet zo heet als de madame Genet. De madame Genet komt overeen met de adjoema, dus de vlammen slaan echt uit je togus vandaan.http://palmvrienden.net/lapalmeraie/2009/05/pepers/ Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.
Psychosammie Geplaatst: 24 mei 2011 Geplaatst: 24 mei 2011 Citaat: Echte mannen prakken er madam genet doorheen. En zelfs daar heb ik een potje van. Heb van mijn vriendin voor mijn verjaardag een meter sambal gehad. Bestaat uit 7 verschillende sambals. Sindsdien eet ik de gewone sambal van conimex 's ochtends op mijn boterham Resistance is futile you will be assimilated Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790) Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!
fdm Geplaatst: 24 mei 2011 Geplaatst: 24 mei 2011 Ik heb van een kennis "sauce Chien" (letterlijk hondensaus) gehad uit de Franse Overzeese gebieden. Heerlijk en scherp. Kan je hier in België ook in Creole speciaalzaken vinden, denk ik. Het is hoogstwaarschijnlijk dat er binnenkort iets onwaarschijnlijks gaat gebeuren.
grunnsat Geplaatst: 24 mei 2011 Geplaatst: 24 mei 2011 Jongens, dat is allemaal nog niets vergeleken met die peper die ze net in Australië gekweekt hebben. Die is zo heet dat je hem alleen met handschoenen kunt vastpakken.
Gast 1664 Geplaatst: 26 mei 2011 Geplaatst: 26 mei 2011 Of je gebruikt de Noord-Afrikaanse HARISSA in plaats van sambal. Die is hier in Frankrijk beter verkrijgbaar dan de oosterse varianten en ook errug lekkel.
rudolfdebeer Geplaatst: 26 mei 2011 Geplaatst: 26 mei 2011 Zo te zien kunnen we beter koken dan die teampjes op TV met topchefs en proevers ernaast. Daar zie ik rampzalig koken. En grove schending van de hygiene. Ik zal nooit naar Jamie kijken dan liever Ken Hom's chinese cookery van vroeger (alles stir fry in soya sauce). weet je niks kom je met die Bl** B*nd boekies ook een eind. Het produkt mag ook van ander merk zijn. Koop geen elektrische kook stomer (heb ik ooit gedaan) waardeloos. Nu nog wachten op TV-zenders met superrijstpannen. Mijn nieuwe is paar Euro uit die grote Scandinavische toko. Elektrische rijstkokers zijn eigenlijk voor landen waar mensen geen fornuizen zoals hier gebruiken. Je vind ze meestal in tokos hier. Lukt het niet, afhalen kan ook als je redelijke in buurt hebt. Retired, when I get the Urge to Work, I lay Down until the Urge passes.
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuwe accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen