Ga naar inhoud


Oslink V 3 heeft toch weer en time bomb


CrazyMotha

Aanbevolen berichten

Degene die klagen zijn gewoon ordinaire zakkenvullers.

En Bollee je moet niet zo klagen, ik heb jou een keer een PM gestuurd om te vragen om te patchen. Ik kreeg toen een mailtje dat ik moest bellen naar een 06-nummer. Je vroeg niet veel dat is waar maar je hebt die oslink er allang uit. En ik moet inderdaad opmerken dat V1.1 gratis is en V3.0 in bruikleen, die heeft niemand gekocht. Dus als je ergens een oslink koopt, koop je GEEN V3.0 software, dat jullie dat niet snappen. Je moet blij zijn dat frank zo'n programma maakt voor ons.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 34
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Degene die klagen zijn gewoon ordinaire zakkenvullers.

Vindt dit wel erg kort door de bocht hoor.

 

Weet voor 1000% zeker dat er een aantal klagers zijn die niet commercieel en geen ordinaire zakkenvullers zijn.

 

Groeten. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ben het met johan45 eens niet iedereen is een zakkenvuller ik was in het begin heel blij dat johan mij ontvanger heeft gepatch tegen een kleine vergoeding vind ik vrij normaal er zit toch werk in en als je het zelf wilt doen moet je toch een oslink kopen dat kost je ook geld of niet dan dus dat mensen een kleine vergoeding vragen vind ik niet echt raar maar oke das mijn kant van het verhaal ikzelf heb geen oslink en patch gewoon serieel dat gaat ook perfect vind ik duurt iets langer dan een oslink maar oke ik kan ermee leven <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind de discussie een beetje uit de hand lopen. Er wordt nu wel erg zwart-wit gesteld dat je het er maar mee eens moet zijn, en anders een ordinaire zakkenvuler bent.

Ook heb ik niet op Frank gescholden, maar vroeg me alleen wat het doel was van de time-bomb, en als het doel is om tegen te gaan dat mensen met een oudere versie werken, dat ik dan vind dat men dat zelf toch kan beslissen. Uiteraard moet je dan niet zeuren als je oude versie gebreken heeft.

Ik heb mijn Oslink pas, maar heb al vele decoders serieel gepatched, en durf met de hand op mijn hart te zeggen dat ik nog nooit 1 cent gevraagd heb, en dat zelfs nog niet eeens wil.

Ik hoop dat Frank meeleest, en mij de reden kan geven van de time-bomb. Als hij daar een goede reden voor heeft kan ik me er in vinden, anders wil ik de discussie wel aangaan.

Zoals gezegd in mijn eerdere topic ben ik de software-ontwikkelaars zeer dankbaar voor hun inzet, en ben ik wel de laatste die ze zal uitschelden als er iets niet werkt. Tuurlijk kan ik wel met V1.1. leven, maar een stapje achteruit doet toch altijd een beetje zeer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Natuurlijk zijn we de software ontwikkelaars heel dankbaar ! Maar b.v Oslink V 2.99 c werkte toch als een speer ! wat moest daar nog aan verbeterd worden ?

Jammer genoeg heb ik V3 niet kunnen testen door die stomme error !

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

mischien stom maar ik probeer een beetje mee te denken

 

heeft al een iemand geprobeerd de klok van zijn pc terug te zetten ??!!

je weet maar nooit

 

de uitkomst horen we wel

 

gr patver

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als iedereen er zo over dacht werkten we nu nog met MS-Dos en Windows 3.1. Dit werkte in 1991 ook als een speer.

V3 is gewoon stukken beter/mooier/sneller, dus niets dan lof hierover. Het gaat mij om het principe dat ik zelf kan kiezen voor overgang naar een nieuwere versie of niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste mensen,

hoe je je oslink ook gebruikt, het blijft lullig dat je favoriete programma er mee stopt. Het is wel zo dat het een stuk freeware betreft dat belangeloos door Frank (ea?) geschreven is en ter beschikking wordt gesteld. Het is ook zo dat er een definitieve versie is (V1.1) en dat V3.0 nog steeds een testversie is. Iedereen die V3.0 gebruikt kan weten dat het een beta testversie betreft (zie de site van M_Z) en dat dat betekend dat je geen recht hebt op support e.d. Ook vind ik (en met mij vele andere programmeurs) dat een schrijver aan versiebeheer mag doen. De mogelijkheden daartoe zijn beperkt maar een time-bomb is er 1 van. Ik neem aan dat het de bedoeling was V4.0 (definitief) voor 1/9 uit te brengen. Helaas is dat niet gelukt en hebben wij als alternatief voor V3.0 alleen V1.1. Een stapje terug maar goed werkbaar. En dat is in mijn ogen geen reden te schelden op een ontwikkelaar. Ben je het niet eens met deze policy dan kun je altijd zelf een programma schrijven of een commercieel product kopen. Pas in dat laatste geval heb je rechten. Laten we hopen dat V4.0 snel uitkomt.

Eric

Only those who know the secret can read a stream of bytes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je hem wilt laten lopen zul je opnieuw windows moeten installeren en voor je installeert zet je de systeemdatum op 15 juni 2002. En hupla hij loopt.

Maar toch vindt ik het niet korrect wat er gebeurd. Men dringt eropaan om een originele oslink te kopen voor een hoop geld. Het ding werkt alleen met de bijgelverde software er is geen andere software voor en vervolgens een week later is je geld foetsie. Want je kunt het nergens anders mee gebruiken. Je kunt er van denken wat je wilt. Maar ik vindt er een luchtje aan zitten.

Men dwingt de mensen om commercieel te zijn. Want ik neem aan dat wanneer je een compleet nieuw pakket aanschaft er weer werkende software bij wordt geleverd. En derhalve wordt het voor diegene die het is af en toe een keer gebruikt om in zijn ontvanger settings te zetten (ik weet wel het kan anders ook) wel een erg duur grapje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb niks tegen versiebeheer, maar laat de gebruiker dus zelf kiezen welke versie hij wil, en wanneer hij ertoe overgaat.

Nogmaals de vergelijking met b.v. MS-Windows.

Als ik nu tevreden met Windows XP werkt, en morgen start mijn PC op en zegt dat XP niet meer werkt maar dat ik terug moet naar W98, dan ben ik daar toch terecht niet blij mee.

Maar goed ik leg me er bij neer en wacht ook op V4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, je zou ook kunnen zeggen. Je koopt een Mercedes 600 en na 6 weken zegt de software en dag hoor, want de datum is voorbij en Mercedes zegt, pech hoor.. Deze software was speciaal voor en om alleen met een 600 te functioneren en deze werkt nergens anders mee. Vervolgens gooi je die mooie 600 aan de kant en pakt die 180D want die rijdt per slot van rekening ook wel.

Ik vindt het een rare redenering. En als mercedes dat flikte dan brak geheid de hel los.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hem weer lopen sinds ong 19:00 uur <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

met een andere harddisk met ook de systeemdatum van een maand eerder

met in de autoexec.bat bijv. date 07-05-2002

Als ik dat vergeet omdat het bij m'n gewone os weer gesychoniseerd word ,heb ik er weer niks aan.

 

vu+duo2-vti6.0|vu+ultimo-openpli3.0
dvb nexus-s(2.1)+skystar2+hdr4000 pckaart progdvb S2emu

Link naar reactie
Delen op andere sites

@John K en aniseb

de vergelijking met windows gaat mank want van de verschillende windows versies is er wel degelijk een beta uitgebracht: gratis. En ook deze versies waren incompleet met nog veel fouten. De meeste waren ook beperkt bruikbaar en je had ook geen recht op support. Dus zo anders is het niet.

De vergelijking met een auto gaat natuurlijk helemaal mank, een beta versie van een auto met nog niet fuctionerend stuur, brandstoftoevoer oid?

Dit neemt overigens niet weg dat ook ik vind dat een beta versie van software pas mag verlopen als er een nieuwe versie uitgebracht is, ook als het freeware betreft.

Eric

Only those who know the secret can read a stream of bytes

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ allen.

 

Als een ieder nou eens stopt met mopperen doen we de maker van Oslink V3.0 ten minste geen onrecht aan.

V3.0 is natuurlijk een heel mooi programma maar we hoeven onze Oslink niet weg te gooien want we kunnen altijd nog verder met V1.1 van H2Deetoo

 

Oslink V3.0 is alleen van de ontwerper die deze GRATIS ter beschikking steld.!! (als hij dat straks nog wil)

 

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

ps. Van M_Z vond ik dit berichtje over e.e.a. op het duckboard d.d. 2-9-02

 

Reactie van Satfly (Oslink V3)- V4 komt!

Ik heb net een reactie ontvangen van Satfly.

 

Het komt allemaal wel goed. Vanwege privacy redenen ga ik niet de hele mail hier plaatsen, maar alleen een klein stukje eruit:

 

"Er was nog een klein probleempje en daar werk ik momenteel aan. Dat speciale stuk heb ik namelijk geprogrammeerd. Dit wordt ook de laatste release."

 

Er komt dus wel degelijk een Oslink V4, maar we moeten even geduld hebben.

 

M_Z

 

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...