Ga naar inhoud


zender lijst


Gast

Aanbevolen berichten

wie heeft zender lijst gode? zender lijst bedoel ik !!!

 

kun julie naar mij verzenden : 1.bulent@planet.nl

<img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, hierbij heb ik een vraag. Bij de settinglijst van de Moderator kon ik geen lijst krijgen van ale zenders die ik juist nodig heb.Bijvoorbeeld in de lijst van 30 West - 45 Oost mist ik de TVBS en HB Channel en in de lijst van 43 West - 45 Oost mist ik de PCNE , hoe kan ik een complete lijst krijgen ?en als de lijst lange is dan 1850 zenders ( met radio ) kan ik hem dan zonder probleem de niet bekeken zenders weghalen via de tuner ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp niet dat je er dan niet gewoon een zelf maakt. Het is echt niet moeilijk.

 

- Sateliet inscannen met de hulp van de transpondergegevens van Lyngsat of SatcoDx

- Inladen in Sateditor

- Je eigen volgorde bepalen

- Wegschrijven naar satelietontvanger

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb geprobeerd de lijst samen te stellen in .txt bestand maar met het open in Sateditor lukt het niet, maar ik even met jou manier proberen. Ik weet nog niet zoveel van dus voor mij is het nog niet makkelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je de velen uren werk van anderen zo makkelijk als puinhoop en er zit geen systeem in ( volgens jouw, omdat niet ieders systeem het jouwe is. )bestempeld. Wat let je dan, om zelf een betere te maken en die te laten plaatsen.

S.V.P. iets meer respect voor de personen die daar toch bergen tijd in steken.

Ik zit met smart te wachten op jouw goede systematische lijst.

En misschien velen met mij, Groeten

Grtz. satwan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja maar het klopt inderdaad dat de meeste lijsten niet bruikbaar zijn , dit ligt denk ik meer aan Sateditor dan aan de maker. Ik had er laatst ook weer een waar steeds fout meldingen op kwamen bij het laden. (b.v. kan STB niet laden.) En ja het is een hoop werk maar ik zal eens kijken of ik zelf een leuke lijst kan maken in de nabije toekomst.

 

Groeten Jack

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er geen problemen mee laat ze in-en uit zo vaak ik wil, soms wil een enkele transponder wel niet werken, maar even die transponder opnieuw scannen en alles is weer ok.

En war betreft de logica van de opbouw , het is maar wat iemand wenst, van oost naar west, of eerst de nederlandse zenders of anderstalige of ingedeeld per provider of etc. en voor diegene die de lijst maakt zal er waarschijnlijk echt wel logica inzitten.

komt er bij dat er regelmatig veranderingen plaatsvinden, worden soms erbij geplaatst.En er wordt niet beweerd compleet te zijn.

Maar boven al is het hobby waarmee anderen op weg geholpen kunnen worden en diegene die pasklare oplossingen wil om alleen maar op een makkelijke manier alles te kunnen ontvangen zal gewoon misschien wat meer geld moeten uitgeven en in ieder geval de energie die anderen erin steken niet op deze manier af te kraken, zolang ze er zelf weinig of niets aan doen hebben ze geen recht van spreken. <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Grtz. satwan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jullie hebben gelijk, het is makkelijk om andermans werk af te kraken. Ik heb ook een eigen zenderlijst gemaakt, heeft me ook twee dagen gekost. Als iemand interesse heeft kan ie me mailen.

 

Vroeger had je een uploadpagina nu niet meer, jammer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom post je hem ook niet ff naar meneer de Hoop. Wie weet maak je er mensen blij mee of zolas gewoonlijk sommige ook weer niet.

 

Jack <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...