Ga naar inhoud


ALS IK HUMAX AANZET ,GAAT DIRECT DE DISEC DRAAIEN


Gast the man

Aanbevolen berichten

Als ik mijn humax afluit met als laatste kanaal op de Eutel w2,dan verwacht ik ook dat bij het eerts volgende keer dat ik hem aanzet,dat ie dan gewoon zonder de motor eerst te draaien naar hotbird weer terecht kom op EutelsatW2.Dus om het duidelijk te maken al ik de laatste kanaal op de hotbird heb gekeken en ik sluit hem af dan is er niets aan de hand dan draait de motor niet alleen als ik dus voor het laatst bij een andere sateliet op standby heb gezet.

IK WEET DAT HET EEN BEETJE INGEWIKKELD IS DU VANDAAR OOK JULLIE HULP NODIG!!! <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja je hebt gelijk.hij draait eerts naar de C+ en dan weer terug naar de kanaal waar ik het laats naar gekeken hebt op een andere sateliet ...het is dus echt super iritant.

Hoe kan ik het in gods naam instellen of mag ik je bellen voor hulp.

 

Alvast bedankt

<img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zit volgens mij hard ingebakken. Ik ken tenminste geen optie waar je dit uit kan zetten.Een niet erg elegante oplossing is je motor setting op disabled maar dan moet je die weer enablen als je naar een ander sat switcht.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...